חפיסה עליונה בנים פעוטות חותלות קיץ שרוול קצר מצויר ג'נטלמן חולצה חולצה חולצה בצבע אחיד של ילד טופ טופ

100% פוליאסטר. מְיוֹבָּא. אנא אפשר הפרש קל 1-3 ס"מ בגלל מדידה ידנית ומעט וריאציה צבעונית להגדרת תצוגה שונה. חומרים מביאים ניסיון טוב יותר ללבוש. נושם רך וגמיש לעור של ילדכם. גם שטיפת יד וגם שטיפת מכונות בסדר. עיצוב רומן כך שילדכם עם האופנה, ואילו אפקט הצילום יהיה טוב יותר. אירוע : זוהי שמלה מושלמת לחוף יומיומי, חוף, חופשה, בית, מועדון, משרד, עבודה, קניות, סיום לימודים, בית ספר, מסיבה, חג, חתונה, היכרויות, ארוחת ערב, נשף וכו '. חבילה כוללת : 1 pc חולצה ו חפיסה עליונה בנים פעוטות חותלות קיץ שרוול קצר קריקטורה ג'נטלמן חולצה חולצה חולצה בצבע אחיד של ילד טיול עליון גברים טופ -טודלים בנים חותלות קיץ שרוול קצר מצויר קרטלמן ג'נטלמן חולצת חולצה צמרות בצבע אחיד של טיול של ילד צגים, לתמונה עשויים להיות הבדל צבע קל. אנא וודא שלא אכפת לך לפני שתזמין, תודה!) משקל החבילה : 100 גרם גודל אריזה : 10x15x3 ס"מ, (אנא אפשר שגיאה של 1-3 מ"מ עקב מדידה ידנית. אנא וודא שאתה לא אכפת לפני ההזמנה.).