חוט 86 צבעים 5 גרם/10 גרם/20 גרם / 50 גרם/100 גרם לבוד צמר סיב הרגיש בד הרגיש קרפט צעצועי לבוד צמר בעבודת

* תכליתי-אידיאלי עבור מחט לבוד, רטוב לבוד, ספינינג, אריגה, קישוטים, בובת ביצוע, סבון ביצוע, מייבש כדורי, ועוד. השתמש רטוב או יבש. * באיכות גבוהה סופר רך - ספינים ופלטס (רטוב הרגיש ומחט הרגיש) כמו חלום. צמר הטוב ביותר משוטט כדי להתאים לפרויקט שונים. זה באיכות גבוהה סיבי יעזור הפרויקטים שלך נראה יותר יפה ומקצועי. * קל לשימוש-שלנו נודד חוט הוא עשוי רך סיבי צמר. צמר פלטס במהירות וקל לשלב לתוך שונה מלאכות או תחביבים, בחירה מושלמת עבור משלך אומנויות ומלאכות פרויקטים כמו ביצוע דמויות וכל שלנו ייחודי בעלי החיים חברים. אריזה מושלמת-לבחור רק את הצבעים שאתה רוצה!צבע אחד הוא בשקית, קל מאוד להרים את הצבע שאתה צריך, כך שאתה לא צריך לדאוג הצבע שלהם יהיה כאוס. מתנה נהדרת-פגוש את מה שאתה צריך עבור סגנונות שונים עשה זאת בעצמך עבור לבוד מחט ולבוד רטוב. מושלם של תכשיטים, אמנות בת ביצוע, כל מלאכת אידיאלי חג המולד מתנה. צמר זה נהדר לעבודה עם ילדים ולעתים קרובות הוא מועדף בבתי ספר. * תכליתי-אידיאלי עבור מחט לבוד, רטוב לבוד, ספינינג, אריגה, קישוטים, בובת ביצוע, סבון ביצוע, מייבש כדורי, ועוד. השתמש רטוב או יבש. * באיכות גבוהה סופר רך - ספינים ופלטס (רטוב הרגיש ומחט הרגיש) כמו חלום. צמר הטוב ביותר משוטט כדי להתאים לפרויקט שונים. זה באיכות גבוהה סיבי יעזור הפרויקטים שלך נראה יותר יפה ומקצועי. * קל לשימוש-שלנו נודד חוט הוא עשוי רך סיבי צמר. צמר פלטס במהירות וקל לשלב לתוך שונה מלאכות או תחביבים, בחירה מושלמת עבור משלך אומנויות ומלאכות פרויקטים כמו ביצוע דמויות וכל שלנו ייחודי בעלי החיים חברים. אריזה מושלמת-לבחור רק את הצבעים שאתה רוצה!צבע אחד הוא בשקית, קל מאוד להרים את הצבע שאתה צריך, כך שאתה לא צריך לדאוג הצבע שלהם יהיה כאוס. מתנה נהדרת-פגוש את מה שאתה צריך עבור סגנונות שונים עשה זאת בעצמך עבור לבוד מחט ולבוד רטוב. מושלם של תכשיטים, אמנות בת ביצוע, כל מלאכת אידיאלי חג המולד מתנה. צמר זה נהדר לעבודה עם ילדים ולעתים קרובות הוא מועדף בבתי ספר.