קידוזי פאט ' אן לצחוק מים מחצלת עבור תינוקות ופעוטות גילים 3-18 חודשים; לעודד בטן זמן עם 6 כיף צף ים

פי-וי-סי. מיובא. בטן זמן חקר : את לשחק מחצלת כולל 6 כיף חברים צף בתוך מים תא כולל כוכב ים, תמנון, ים סוס, צב 2 דגים. כיף פעילות כדי לעודד בטן זמן!. קל לשימוש מחצלת מים לצחוק. מידות 21 אינץ 'איקס 17 אינץ' ואקס 2 אינץ ' 3.5 מחצלת משחק עשויה מפלסטיק מד כבד העמיד בפני נזילות וקרעים. מומלץ במשך 3-18 חודשים. מוצר תיאור בטן זמן הוא חיוני לפיתוח חזק ראש, צוואר, ושרירי כתפיים כמו גם הגדרת מסוים מנוע מיומנויות. את מילוי כיף מים לשחק מחצלת הוא מושלם בטן זמן פעילות עם מים וצבעים בהירים חברים כדי לפתות תינוקות. עם מילוי כיף מים לשחק מחצלת, צעירים יכולים לחוות מים כיף אפילו בלי להירטב! גשם או ברק, צעירים יכול יש כיף בשמש עם זה צבעוני מתנפח לשחק מחצלת כי יש מענג מתחת למים סצנות, כיף דגים, סמיילי שמש צבוע סביב קצה. פשוט למלא את קצה מתנפח של מחצלת עם ברז מים וילדים יכול יש שעות של מישוש ויזואלי כיף! את לשחק מחצלת הוא עשוי כבד מד פלסטיק שמתנגד דליפות ודמעות. הוא מתקפל שטוח כאשר המים והאוויר יוצאים החוצה מה שהופך אותו לצעצוע נהדר שמתאים בקלות לחיתול או לשקית צעצוע. מוקדםשנים, מותג משחק נצחי של אפוק, מיועד לפיתוח מוחות צעירים. הם מתהדרים בצעצועי תינוקות בטוחים, עטורי פרסים ואיכותיים המעוררים ומפתחים כישורים חושיים, מוטוריים, קוגניטיביים וחברתיים. הם עושים צעצועים לכל תינוק מ תינוקות עד 12 חודשים ומעלה. חבילה מכילה (1) מוקדםשנים למלא כיף מים לשחק מחצלת עבור בטן זמן. את לשחק מחצלת כולל 6 כיף חברים, כוכב ים, תמנון, ים סוס, צב 2 דגים. את לשחק מחצלת הוא עשוי כבד מד פלסטיק שמתנגד דליפות ודמעות. אמצעים 20 "איקס 17". לגילאי 3-18 חודשים. מהיצרן מוקדםשנים צעצועים ופעילויות לתינוקות נועדו לטפח, לעורר ולאתגר את מוחם וגופם של תינוקות הגדלים על ידי התמקדות ב -4 תחומי התפתחות : גירוי חושי, מיומנויות מוטוריות, יכולות קוגניטיביות ומיומנויות חברתיות. הצעצועים האיכותיים, המעוצבים להפליא, עטורי הפרסים שלנו לתינוקות משתרעים על הספקטרום המלא של דפוסי המשחק והאפשרויות. עם אהוב מאוד שלנו מוקדםמוצרי שנים, יש משהו לכל אחד.