קופסת אוכל, קופסת אוכל ממתכת בת 2 תאים, מיכלי ארוחת צהריים מנירוסטה אטומים לדליפה, לילדים ולמבוגרים,

עיצוב מחולק. חוצצים שעוברים לראש הקופסה. עמיד, 304 נירוסטה. אינו מכיל תוספים או חומרים מזיקים. חלודה, כתם, וריח עמיד משטח. שפע של מקום-מספיק עבור רוב לשאת על מזון. חומר בטיחות - עשוי מזון כיתה נירוסטה, מתאים לילדים ומבוגרים. עיצוב סביר-2 תא הצהריים תיבת מגיע עם ידית, אשר יכול להיות הפך נוח הצהריים תיבת דרך התקנה פשוטה; 3 תא הצהריים תיבת הוא מתאים לביצוע פיקניקים ויכול להכיל 3 סוגים של מזון באותו זמן. שני גדלים - שלנו שני סגנונות מעוצבים קטן (18.7*5.4*12.4 סנטימטר) וגדול (20.2*15.2*5.8 סנטימטר) גדלים. שירות - אנו מספקים 100% פעילויות כנות ומבטיחים לענות על שאלותיך תוך 48 שעות. את מושלם גודל של נירוסטה בנטו הצהריים תיבת מיכל מתאים מזין כריכים וירקות סלט לאחסון. מביצים שטניות בפיקניק ועד פירות ואגוזים טריים בטיול, אלה מיכלי אחסון המזון הטובים ביותר לנסיעות, נסיעות ברכב משפחתי או חטיפים בתנועה!.