קבילוק מעשי נייד תכשיטי תיבת עור מפוצל שרשרת טבעת שעון אחסון ארגונית תצוגת מקרה

עשוי מחומר, עמיד לשימוש. שמור שרשרת, טבעת, שעון מאורגנים ומושלם עבור הצרכים שלך. רך ועדין אניה כדי להגן על תכשיטי שלך מהתחלה ואבק. מושלם עבור הילדה הקטנה שלך, משפחה, חברים או בן זוג כמו הווה עבור יום הולדת, חג האהבה, חתונה, יום נישואים, חג המולד, הודיה או אמא' יום. מתאים לאחסון שעונים, צמיד, שרשרת, וכו'. תיאורמתנה מושלמת בחירה עבור החברה שלך / אשתו / חבר. עשוי מחומר מקור ומעובד היטב. אל תחמיצו את קופסת התכשיטים הייחודית הזו-נחמדה ומתנה לילדות ולנשים. אטרקטיבי במראה, להגן על התכשיטים מפני אבק ושריטות. לקנות אותו עכשיו ולתת לה הפתעה!תכונות-צבע : כפי שמוצג. - חומר : עור מפוצל - גודל : כ 17 על 12 על 5 סנטימטר - רך ועדין אניה כדי להגן על תכשיטי שלך מהתחלה ואבק. - שמור שרשרת, טבעת, שעון מאורגנים ומושלם עבור הצרכים שלך. - מתאים לאחסון שעונים, צמיד, שרשרת, וכו'. - עשוי מחומר, עמיד לשימוש. - מושלם עבור הילדה הקטנה שלך, משפחה, חברים או בן זוג כמו הווה עבור יום הולדת, חג האהבה, חתונה, יום נישואים, חג המולד, הודיה או אמא' יום. חבילה כולל 1 תיבת תכשיטים.