Yiisu 192c12 עטלף מעופף אבזרי מכשפה ליל כל הקדושים תליון קישוט נייר מתקפל

עיתון. מְיוֹבָּא. לסגור סגירה. קישוטים ליל כל הקדושים מתווה פריסת סצנה מתקפלים אבזרי קישוט מתקפלים מכשפה : מיועד ל. מסיבות, פסטיבלים או ליל כל הקדושים, זהו חובה לקישוט הבית. מיוצר חומר נייר, עמיד. ושימוש חוזר. יכול להגדיל את האווירה של המסיבה. תמונות ליל כל הקדושים אטרקטיביות מעוררות את שלך. עניין. ספציפית : חומר : צבעי נייר כמשקל מוצג : כ- 60 גרעינים כוללים : 1x תלות : 1. בשל השפעות התצוגה והתאורה השונות, הצבע בפועל עשוי להיות שונה במקצת. מצבע התמונה .2. עקב מדידה ידנית, אנא אפשר הבדל של 1-5 ס"מ, תודה!. עיתון. מְיוֹבָּא. לסגור סגירה. קישוטים ליל כל הקדושים מתווה פריסת סצנה מתקפלים אבזרי קישוט מתקפלים מכשפה : מיועד ל. מסיבות, פסטיבלים או ליל כל הקדושים, זהו חובה לקישוט הבית. מיוצר חומר נייר, עמיד. ושימוש חוזר. יכול להגדיל את האווירה של המסיבה. תמונות ליל כל הקדושים אטרקטיביות מעוררות את שלך. עניין. ספציפית : חומר : צבעי נייר כמשקל מוצג : כ- 60 גרעינים כוללים : 1x תלות : 1. בשל השפעות התצוגה והתאורה השונות, הצבע בפועל עשוי להיות שונה במקצת. מצבע התמונה .2. עקב מדידה ידנית, אנא אפשר הבדל של 1-5 ס"מ, תודה!. #192 C12 עטלף מעופף מכשפה אבזרים תליון קישוט נייר מתקפל ליל כל הקדושים.

Material:
Papercolor As Shownweight