סט קישוטים לבעלי חיים של חוות דארוואר; מלאכה קטיפה וקישוטי חג עם חיות משק לתינוקות

דמויות מרגישות עם שולי רקום ומבטאים. גובה 4 עד 4.25 אינץ 'אסוף את כולם : חלק מקולקציית קישוטים לבעלי חיים מפוארים של Darware הכוללים חברים יערות וחברים בג'ונגל. קטיפה מפורטת רקומה : כל פריט המפורט באופן אינדיבידואלי ב Wearse Felt. רב-שימוש : שימוש בקישוטים לעץ חג המולד, זרים, מפלגות גרב, מקלחות לתינוקות או טובות. סיבוב כל השנה : לא רק לחג המולד, נהדר לחדר התינוקות, לעיצוב נושא של בעלי חיים לילדים, DIY Baby Mobile ועוד. גודל גדול : כל קישוט בערך. גובה 4 סנטימטרים ברוחב 3-5 אינץ '; חוט תלוי באורך 3.5 אינץ '. סט חווה בן 6 חלקים : סט יפהפה של 5 בעלי חיים ואורווה / אסם; אסוף את כולם : חלק מקולקציית קישוטים לבעלי חיים מפוארים של Darware הכוללים חברים יערות וחברי ג'ונגל. קטיפה מפורטת רקומה : כל פריט המפורט באופן אינדיבידואלי ב Wearse Felt. רב-שימוש : שימוש בקישוטים לעץ חג המולד, זרים, מפלגות גרב, מקלחות לתינוקות או טובות. סיבוב כל השנה : לא רק לחג המולד, נהדר לחדר התינוקות, לעיצוב נושא של בעלי חיים לילדים, DIY Baby Mobile ועוד. גודל גדול : כל קישוט בערך. גובה 4 סנטימטרים ברוחב 3-5 אינץ '; חוט תלוי באורך 3.5 אינץ '. ענה על קריאת הטבע עם מערך הבד היפה המפורט ביד זה של חיות ג'ונגל אפריקאיות! אתה יכול גם לקבל חווה משלך בדיוק כמו מקדונלד הישנה על ידי בחירת סט המפורט ביד שלנו של חיות משק ואסם כדי להוסיף לעיצוב הבית שלך, או שתוכל לבלות קצת בטבע על ידי הבאתו לסלון שלך עם היד היפה הזו קבוצה של בעלי חיים שמושבים.