מתקן 2 חבילה חד קרן שיער קשת מחזיק עבור בנות, שיער קליפים סרט ארגונית אחסון קשת קולב חד קרן קיר תליית

את שיער קליפים קולב הוא בהחלט מקסים וגם נהדר עבור בנות קיר קישוט. לא לדאוג שלך ילדה של שיער קליפים, שיער קשתות ואבזרים קטנים אחרים יאבדו ולעזור שלך בנות לשמור על הרגל טובה של אחסון שלהם פריטים קטנים, ובכך להפוך את חדר נקי ומסודר. חד קרן חמוד עם עיצוב אופנה הופך אותו למתנה מושלמת לנסיכה הקטנה שלך וגם לאביזרים נפלאים לצילום ומסיבת נושא חד קרן עשה זאת בעצמך. פשוט עיצוב, זה קל עבור הילדים שלך כדי להסיר ולשים אותם בחזרה. קרן זהב נוצצת עם ריסים שחורים וסומק ורוד הופכים את פניו של חד הקרן לחמודים במיוחד. גם יכול לשמש כמו חדר קישוט עבור בנות, מבנה פשוט, מראה יפה. עשוי באיכות גבוהה חוט, את גדילים לתליית קליפים הם חלק ורך, קל מסרק אבל לא קל קשר, אשר הם עמיד ומספיק לאחסון תינוקת שיער קליפים. קל משקל וקל לתלייה על הקיר או החלונות. מחזיק קשת שיער זה יכול לשמש כאחסון אקססורי לשיער. גדול מיכל יכול לענות על רוב הצרכים שלך. אתה יכול גם לקלוע את השוליים כדי לגרום לקישוט הקיר הזה להיראות יפה וחי יותר. חדר & המפלגה קישוט : זה חד קרן שיער קליפ קולב יכול להיות לתלות תינוק ובנות חדר חד קרן נושא מסיבת כמו חמוד חד קרן קיר קישוט. מוצר טיפול : כדי למנוע את חוט להיות סבוך ולשמור את גוף בצורה נחמדה, אנא מסרק את גדילים בעדינות עם רחב שן מסרק, שימוש שיער מייבש כדי לנגב אבק, לנסות כדי למנוע מים לשטוף. הערות : כמו ההבדל בין מסכי, בבקשה לאפשר הבדלי צבע קטנים. הערה : אנא הערה כי שיער קליפים שיער קשתות אינם כלול. הם למטרות תצוגה בלבד. מחזיק קשת חד קרן-עשוי כותנה ופוליאסטר באיכות גבוהה, עם קרן חד קרן זהב, ריסים וסומק חמוד כדי להפוך אותו לתוסס. גם עם ארוך קשת חוט לאחסון כל סוגים של אליגטור קליפים הצמד קליפים. חבילה וגודל-2 יח ' אריזה, 78 ס"מ על 28 ס" מ/ 30.7 "על 11". זה הוא דרך מצוינת כדי לשמור על אלה יפה קשתות על תצוגת וקל להגיע בזמן להישאר מאורגן ואופנתי. * בפראות שימוש : מתאים לאחסון כל סוגים של פרינג ' שיער קשתות קליפים סרטי ראש, חד קרן מסיבת נושא, לא רק אחסון אבל יפה דקור לחדר. קל משקל וקל לתלות על קיר, תקרה או חלון מסגרת. * מתנה גדולה עבור התינוק שלך בנות, מושלם אחסון ארגונית, גם אידיאלי עבור חד קרן נושא מסיבת קיר קישוט. סוג הערה : חבילה כולל רק 2* חד קרן שיער קליפים מחזיק, שיער קליפים לא כלול. * מראה אטרקטיבי : אלה שיער קשת מחזיק ארגונית נועדו לתוך חד קרן מראה עם נצנצים קרן חד קרן ולבן הרגיש פנים, חי ומקסים, זמין בצבעים שונים, המושך את העין ועדין, אשר יהיה אהוב על ידי בנות.