Fiobee חד קרן שיער מחזיק קשת בנות מחזיק בגימור קיר קיר תלויה מארגן שיער אחסון קשת עיצוב בית לחדר ילדים

מחזיק קשת חד קרן -יוניקורן עשוי מרגישים לבנים כדי לשמור על צורת העיצוב, עם קרן חד קרן זהב, ריס, וסומק חמוד כדי להפוך אותו לתוסס. כמו כן עם חוט קשת ארוך לאחסון כל מיני קטעי תנין וקטעי הצמד. מחזיק סרגל - מחזיק סרטי שיער בקשת הקשת עם חד קרן חי, שיתאים לחדר בנות. מושלם להצגת סרט ראש של ילדים, קשתות שיער, צעצועים. כבר לא צריך לדאוג לסרטי ראש נושאים, לא יותר חיפוש בתיבה. מחזיק סרטי ראש של חד קרן, רוחב : 18 ", גובה : 33.53". יש 12 כיס להחזיק ולהציג סרט בגימור בנות. חליפה בכל הזדמנות - זו מתנה נהדרת עבור הילדה שלך לאחסן את כל אביזרי השיער, לשמור על החדר נקי ומסודר, לא רק אחסון אלא תפאורה יפה לחדר. קל משקל וקל לתלייה מקיר, תקרה או מסגרת חלון. מארגן תלייה-אחסון תכשיטים חד קרן זה עשוי לא ארוג, עמיד וקל משקל. בוא עם קולב, אתה יכול לתלות אותו בארון, דלת, קיר. זה ישמור על החדר נקי ומסודר ויחסוך יותר מקום. מחזיק קשת חד קרן של פיובי -יוניקורן עשוי מורגש לבן כדי לשמור על צורת העיצוב, עם קרן חד קרן זהב, ריסים וסומק חמוד כדי להפוך אותו לתוסס. כמו כן עם חוט קשת ארוך לאחסון כל מיני קטעי תנין וקטעי הצמד. מחזיק קשת חד קרן של פיובי -יוניקורן עשוי מורגש לבן כדי לשמור על צורת העיצוב, עם קרן חד קרן זהב, ריסים וסומק חמוד כדי להפוך אותו לתוסס. כמו כן עם חוט קשת ארוך לאחסון כל מיני קטעי תנין וקטעי הצמד.