Fashey Flapper Heading Geappers משנות העשרים של המאה העשרים גטסבי בכיסוי טווס נוצה כיסויי ראש שואג 20

כיסוי ראש פלאפר עשוי נוצות טווס רכות, קליפים, גביש נוצץ אטרקטיבי מעודן. סרט נוצה יכול ליצור סגנון שיער מדהים. עיצוב ייחודי יהפוך אתכם למקסים, בסגנון, אלגנטי ויפה. קטעי שיער נוצה של טווס היו מתאימים לרוב גדלי הראש ויצרו תסרוקת מדהימה. תיהנו מזה זמן רב. כיסוי ראש נוצה שואג הופך אותך לנקודת אור בקהל, מרשים ומושך במיוחד. ניתן להשתמש בכיסוי ראש Gatsby 20s לאירועים מיוחדים שונים, כמו ריקודים, נשף, קוקטיילים, מסיבה נהדרת עם נושא גטסבי, מסיבת שמלות מפוארת, תחפושת קוספליי או כל הזדמנויות אחרות. התסרוקות המושלמות של גטסבי לתלבושת הנערה הפלאפרת שלך משנות העשרים. סרט ראינסטון עם אומנות מעודנת מחמיא לחוויה ללבוש הרבה יותר נעימה. נוצות טווס תוססות מנוגדות לניגוד סיכת שיער ריינסטון מעוצבת אטרקטיבית מה שהופך אותו לאינטגרלי עם תלבושת הפלאפר שלך. נגישות לשיער לנשים הם מתנה נהדרת לחברה שלך, לאשתך, לאמא או לחברים. בהחלט כמתנה מצוינת לבטא את אהבתך אליהם וניתן למשמעות מיוחדת. אם יש לך שאלה לגבי מוצרים, אנא צור איתנו קשר ונענה בהקדם האפשרי. Fashey הוא צוות מקצועי ונלהב עם מגוון רחב של מערכי מיומנויות וניסיון עבודה מקצועי בתוך יצירות הראש של האופנה וינטג '. מעולם לא הפסקנו לתכנן את המוצר שלנו לשוק טרנדי ולספק את הלקוחות שלנו. Fashey Vintage משנות העשרים של משנות העשרים פלאפר חתיכות ראש נהדר גטסבי כיסוי ראש שואג בכיסוי נוצה של שנות העשרים. חומר : כיסוי ראש נוצה רטרו 20s זה עשוי גבישים, קטעי שיער ונוצה רכה. צבע : סיכת ראש כסף עם נוצה ירוקה/שחורה. כיסוי ראש די שואג. כיסוי הראש הגדול של גטסבי וינטג 'העניק השראה לסגנון של שנות העשרים, עם גבישים ונוצה רכה. סרט מושלם למסיבות נושא גטסבי, נשף מסיבות, חתונות, מסיבות נושא אמנות, יום הולדת או כל אירוע מיוחד אחר. זו מתנה טובה לחברים ובני משפחתך. מציע ללבוש את המוצרים שלנו לפעילויות הבאות : . המפלגה הנושאת רטרו. המפלגה הנושאת שנות העשרים. המסיבה הגדולה של גטסבי הגדולה. מסיבת איפור או תחפושות. מסיבת קוקטיילים או מסיבת חתונה. מסיבת נשף או שיבה הביתה. בחר פאשי, יביא לך חוויה אחרת.