טוינדונה 10 יחידים אביזרי קרן חד קרן קישוטים קישוטים לילדים קישוטים תוצרת בית.

אספקת כיסוי ראש- עם סגנון מקסים, הם אביזרי קישוט DIY טובים. מושלם לשימוש ב- DIY. אביזר תלבושות- מלאכות DIY יכולות לאווירה שמחה ויכולות להביא לך חוויה שונה בעבודת יד, וגם מהנה יותר לחיי היומיום שלך. עיצוב קרניים בעבודת יד-צורת קרן חד קרן מקסימה עם מראה בהיר, שיכול לעזור להפוך את ילדיכם ליותר מושכים את העין בקהל. חומרי DIY של סיכת שיער- קרן שיער קומפקטית- מסיבת יום הולדת חד קרן מעדיפה DIY קרן צילום פרופסור שיער קרן שיער קל ונוח לשימוש, חסוך מאוד את זמנכם ומאמציכם. אספקת כיסוי ראש- עם סגנון מקסים, הם אביזרי קישוט DIY טובים. מושלם לשימוש ב- DIY. אביזר תלבושות- מלאכות DIY יכולות לאווירה שמחה ויכולות להביא לך חוויה שונה בעבודת יד, וגם מהנה יותר לחיי היומיום שלך. עיצוב קרניים בעבודת יד-צורת קרן חד קרן מקסימה עם מראה בהיר, שיכול לעזור להפוך את ילדיכם ליותר מושכים את העין בקהל. חומרי DIY של סיכת שיער- קרן שיער קומפקטית- מסיבת יום הולדת חד קרן מעדיפה DIY קרן צילום פרופסור שיער קרן שיער קל ונוח לשימוש, חסוך מאוד את זמנכם ומאמציכם. רשימת חבילות 10 x מאפייני קרני חד קרן -חומר : בד, כותנה בעבודת יד עיצוב קרניים -גודל 4.50x2.00x2.00 ס"מ/1.77x0.79x0 אביזר תלבושות. צבע : קישוט קרן DIY ורוד - הוא מתאים מאוד כאביזר דקורטיבי לסיכות שיער, רצועות שיער, סרטי ראש, כובעים ועיצוב קליפ שיער אחר. - אתה יכול לעבוד עם המשפחה או החברים שלך כדי ליצור עבודות בעבודת יד כמו שאתה אוהב קרן שיער קומפקטית. - מלאכות DIY יכולות לשמח את האווירה ויכולות להביא לך חוויה שונה בעבודת יד, וגם מהנה יותר לחיי היומיום שלך. - הם נראים טובים ונחמדים, אתה יכול להשתמש בהם בהתאם לצרכים שלך כאשר קליפ שיער של קרן בגדי לב. - יכול להיות בחירת מתנה טובה עבור חבריך שאוהבים DIY, הם יאהבו את זה מאוד חומר קרניים קומפקטי. מתאור קרן. על חומר של אבזרים רב -פונקציונליים של קליפ שיער, אתה יכול לנקוט בכיסוי ראש DIY לילדיך. קישוט ראשי אביזרים מושלמים מעניקים לך חווית DIY טובה.