FaceTheory Ocuwake Cream Eye Eye1 - תחת עיגולים כהים של קרם עיניים ונפיחות, קרם מבהיר ויטמין C, טבעוני

[קרם עיניים נגד קמטים] עוזר להפחית את המראה של קמטים ושקיות עיניים עם Mei View, המעודד את ייצור הקולגן I, מכוון לאובדן האלסטיות, ומשאיר את העור חלק יותר. [קרם תיקון עיניים טבעוני] פעילים עוצמתיים כמו תמצית קמומיל ושמן ארגן, קרם עיניים Ocuwake מנוסח כדי ליצור את קווי המתאר ולהגן על האלסטיות, ומפחית את המראה של שקיות עיניים. [עיגול כהה המבהיר קרם עיניים] על ידי עיכוב ייצור המלנין, הקסילרסורצינול מסייע בהפחתת המראה של עיגולים כהים ונפוחים באזור העין מתחת לעיניים, ומבהיר את העור. [מרקם קל משקל] ניתן להשתמש בבוקר ולילה, למרוח כמות קטנה לאחר ניקוי מתחת לעיניים עם תנועת הקשה עדינה. נוסחה סופגת מהירה שניתן ללבוש לבד או תחת איפור. [נטול אכזריות ומיוצר בבריטניה] Face Theory מזנק ללא אכזריות מאושרת על ידי ארנב. המוצרים שלנו אינם מכילים פרבנים, סיליקונים, יתדות, SLS, SLE או שמנים מינרליים. [קרם עיניים נגד קמטים] עוזר להפחית את המראה של קמטים ושקיות עיניים עם Mei View, המעודד את ייצור הקולגן I, מכוון לאובדן האלסטיות, ומשאיר את העור חלק יותר. [קרם תיקון עיניים טבעוני] פעילים עוצמתיים כמו תמצית קמומיל ושמן ארגן, קרם עיניים Ocuwake מנוסח כדי ליצור את קווי המתאר ולהגן על האלסטיות, ומפחית את המראה של שקיות עיניים. [עיגול כהה המבהיר קרם עיניים] על ידי עיכוב ייצור המלנין, הקסילרסורצינול מסייע בהפחתת המראה של עיגולים כהים ונפוחים באזור העין מתחת לעיניים, ומבהיר את העור. [מרקם קל משקל] ניתן להשתמש בבוקר ולילה, למרוח כמות קטנה לאחר ניקוי מתחת לעיניים עם תנועת הקשה עדינה. נוסחה סופגת מהירה שניתן ללבוש לבד או תחת איפור. [נטול אכזריות ומיוצר בבריטניה] Face Theory מזנק ללא אכזריות מאושרת על ידי ארנב. המוצרים שלנו אינם מכילים פרבנים, סיליקונים, יתדות, SLS, SLE או שמנים מינרליים.