ASICS GEL-KAYANO 25 נעליים

סינטטי-רשת. סוליית גומי. מערכת ריפוד טכנולוגית ג'ל ברגל קדמית וקדמית - מקטינה את הלם במהלך שלבי השפעה ובוהן, ומאפשרת תנועה במטוסים מרובים כאשר המעבר בכף הרגל דרך מחזור ההליכה. טכנולוגיית I.G.S (מערכת הנחיות השפעה) - פילוסופיה מעצבת של ASICs המעסיקה רכיבים מקושרים כדי לשפר את ההליכה הטבעית של כף הרגל מהשבית העקב ועד רגל. טכנולוגיית קו הנחייה טכנולוגיית אמצע המדרכה - חריץ Flex אנכי מנתק את הכלים לאורך קו ההתקדמות ליעילות ההליכה המשופרת. טכנולוגיית מערכת טרוססטית הנחיות - טכנולוגיית מערכת טרוססטית זו משלבת בניית קו הנחיות ליעילות ההליכה המשופרת תוך מתן שלמות מבנית של אמצע הרגל. SPEVAFOAM 45 מתמשך - מעסיק 45 מעלות באורך מלא SPEVAFOAM 45 חומר מתמשך לתחושת פלטפורמה רכה ולנוחות משופרת. סינטטי-רשת. סוליית גומי. מערכת ריפוד טכנולוגית ג'ל ברגל קדמית וקדמית - מקטינה את הלם במהלך שלבי השפעה ובוהן, ומאפשרת תנועה במטוסים מרובים כאשר המעבר בכף הרגל דרך מחזור ההליכה. טכנולוגיית I.G.S (מערכת הנחיות השפעה) - פילוסופיה מעצבת של ASICs המעסיקה רכיבים מקושרים כדי לשפר את ההליכה הטבעית של כף הרגל מהשבית העקב ועד רגל. טכנולוגיית קו הנחייה טכנולוגיית אמצע המדרכה - חריץ Flex אנכי מנתק את הכלים לאורך קו ההתקדמות ליעילות ההליכה המשופרת. טכנולוגיית מערכת טרוססטית הנחיות - טכנולוגיית מערכת טרוססטית זו משלבת בניית קו הנחיות ליעילות ההליכה המשופרת תוך מתן שלמות מבנית של אמצע הרגל. SPEVAFOAM 45 מתמשך - מעסיק 45 מעלות באורך מלא SPEVAFOAM 45 חומר מתמשך לתחושת פלטפורמה רכה ולנוחות משופרת. ג'ל-קייאנו 25 מיועדת לטיול קל משקל, 25 נעלי ריצה לנשים מבטיחה נוחות ויציבות מקסימאלית. טכנולוגיית Fly Tefoam מעסיקה סיבי -על אורגניים המתנגדים לדחיסה, ומספקת קפיצה מתמשכת אפילו על הריצות הארוכות ביותר. טכנולוגיית הג'ל החתימה ממזערת את ההשפעה ומגנה על המפרקים שלך. חומרים חלקים וטכניקות בנייה שומרים על רצים חופשיים מנקודות לחץ לא נוחות או מגרד, בעוד לולאות מפוזרות בקפידה מאפשרות חלוקת לחץ יותר על השרוך, לתת תחושה בהתאמה אישית. העיצוב המלוטש של הנעל כולל שרוול אלסטי פנימי שמתאים היטב לכף הרגל שלך כמו גרב, עם עליון סרוג בהשראת חגורת קימונו יפני מסורתי. נעליים אלה יעניקו לך את האנרגיה והיציבות שאתה צריך כדי לרוץ עוד יותר בכל פעם. משקל : 9.81 גרם. גובה העקב : גובה קדמית 24 מ"מ : 11 מ"מ.