פרנדה שמח 4 ביולי רקע באנר יום עצמאות רקע אמריקאי דגל פסל חירות רקע פטריוטי מסיבת צילום אבזרי עבור ותיקים

4 ביולי קישוטים למסיבה : החבילה מגיעה עם 1 פיסת רקע פטריוטי בגודל 72.8 על 43.3 אינץ ' וחבל באורך 19.7 רגל לתלייה; עיצוב המסיבה של 4 ביולי יביא את הרוח האמריקאית האמיצה למסיבת יום העצמאות. סמל של חופש ואמריקה : זה יום העצמאות המפלגה באנר נועד עם [4 ביולי יום העצמאות] ואת פסל החירות המסמל חופש ואמריקה, מעוטר גם עם מנופף כוכבים, פסים, אשר הוא בטוח להיות גולת הכותרת של שלך 4 ביולי רקע. איכות חומר : עצמאות יום קישוט באנר הוא פוליאסטר, אשר הוא לא קל לדעוך, הביצוע בסדר, רחיץ, מקופל לאחסון נוח, ויכול להיות מיושם עבור שלך הבא 4 יולי, יום ותיקים, יום זיכרון, יום עצמאות ועבודה יום. הרכבה קלה : יש 4 נחושת חורים בפינות של זה פטריוטי קישוט, אתה יכול להשתמש חבל דרך כל חור לתלות זה עצמאות יום ספקי צד בכל מקום שאתה רוצה, אשר הוא בחירה טובה עבור מקורה חיצוני כדי לשפר את פסטיבל אווירה. יישום רחב : זה עצמאות יום רקע יכול לא רק להיות מיושם כמו מסיבת קישוטי עבור עצמאות יום, יום זיכרון או כל אחרים פטריוטי מסיבת נושאים, אבל גם יכול להיות עבד כרקע צילום, להקליט את מרשים פטריוטי רגע עם חברים לכיתה, משפחה וחברים. משאיר זיכרון בלתי נשכח למסיבה. תכונות : עצמאות יום תפאורה : זה עצמאות יום רקע באנר הוא בחירה מצוינת בשבילך כדי לתלות על קיר, גינה, חגיגה, קבלה וכן הלאה, להביא פטריוטית אווירה לבית שלך. גם הוא בחירה אידיאלית עבור מסיבת תמונת נכס. קל לשימוש : יש 4 נחושת חורים להפיץ על 4 פינה של יום הזיכרון קישוט, אתה יכול לתלות אותו על דלת, קיר, בין עצים, צצים אוהל או בהזדמנויות אחרות אתה רוצה על ידי חבילה כלול חבל. מפרט : חומר : פוליאסטר גודל : כ 72.8 איקס 43.3 סנטימטרים חבילה כוללת : 1 איקס יום עצמאות רקע באנר1 איקס חבלהערות : מדידה ידנית, בבקשה לאפשר שגיאות קלות על גודל. הצבע עשוי להתקיים הבדל קטן בשל שונה מסך מציג. פריטים נשלחים מקופל, זה נורמלי יש קמטים, אתה יכול בקלות לפתור אותו עם קיטור ברזל.