באנר קיר באטמן - גודל גדול 30 x 50 - באנר בד מקורה

כרזת בד פוליאסטר מקורה בגודל 30 "x50". עיצוב איקוני - הכולל את הלוגו של באטמן מ- DC Comics. צבעים תוססים - צבע מלא, הדפס חד צדדי, המיועד להשפעה לתפוס עיניים. קל לתלייה - כולל לריצות מתכת בכל אחת מהפינות העליונות כדי להבטיח מיקום מהיר וקל. גודל גדול-הצהירו על ידי כיסוי הדלת שלכם או הקלטת הקיר שלכם בעזרת הכרזה המושכת את העין. אריזה לשימוש חוזר - באנר זה ארוז באריזה רשמית של באטמן ממותג שניתן לחסוך גם לשימוש לאחסון באנר. טיפול במוצר - מיועד לשימוש מקורה. כרזת בד פוליאסטר מקורה בגודל 30 "x50". עיצוב איקוני - הכולל את הלוגו של באטמן מ- DC Comics. צבעים תוססים - צבע מלא, הדפס חד צדדי, המיועד להשפעה לתפוס עיניים. קל לתלייה - כולל לריצות מתכת בכל אחת מהפינות העליונות כדי להבטיח מיקום מהיר וקל. גודל גדול-הצהירו על ידי כיסוי הדלת שלכם או הקלטת הקיר שלכם בעזרת הכרזה המושכת את העין. אריזה לשימוש חוזר - באנר זה ארוז באריזה רשמית של באטמן ממותג שניתן לחסוך גם לשימוש לאחסון באנר. טיפול במוצר - מיועד לשימוש מקורה. - כרזת בד פוליאסטר מקורה בגודל 30 "x50". - עיצוב איקוני - הכולל את הלוגו של באטמן מקומיקס DC. - צבעים תוססים - צבע מלא, הדפס חד צדדי, המיועד להשפעה לתפוס עיניים. - קל לתלייה - כולל גלימות מתכת בכל אחת מהפינות העליונות כדי להבטיח מיקום מהיר וקל. - גודל גדול- הצהירו על ידי כיסוי הדלת שלכם או הקלטת הקיר שלכם בעזרת הכרזה המושכת את העין. - אריזה לשימוש חוזר - באנר זה ארוז באריזה רשמית של DC Comics Comics, שניתן לחסוך גם לשימוש לאחסון באנר. - טיפול במוצר - מיועד לשימוש מקורה.