מכתב סימן מחסן 4 מכתב מודפס על 5 לוח גמיש לשלטים חיצוניים - אותיות שלט ניידות הניתנות להחלפה - אותיות

האות 4 אינץ 'מודפסת על לוח פלסטיק ברור וגמיש בגודל 5 אינץ' המיועד לשלטים המשתמשים בלוחות דקים. הם דקים מכדי להחליף אותיות נוקשות ולא ישארו על השלט. הפלסטיק העובי הגמיש של 0.030 מייל כפוף או מכופף ביד ומשמש על שלטים באמצעות מסלול מכתבי שינוי גמיש.אותיות שלטים גמישים : מכתב השלט דיפו 4 "אותיות שינוי גמישות מודפסות על לוח פלסטיק דק בגודל 5" גמיש בגובה 5 "ומשווים לעתים קרובות לעובי כרטיס אשראי שניתן לכופף מלמעלה למטה מבלי לשבור. מיוצר בארצות הברית : ניתן להשתמש במכתבים הגמישים שלנו על שלטי מדרכה של Signicade, לוחות קוראים, שלטי דרך ניידים ושלטים מכתבים אחרים הניתנים להחלפה הזקוקים לאותיות 4 אינץ 'המודפסות על לוח 5 אינץ'. חסום אותיות ומספרים של גופן סגנון, כולל אותיות שחורות ומספרים אדומים. קל להחליף את מכתבי השילוט הניתנים להחלפה וניידים אלה. חסום אותיות ומספרים של גופן סגנון, כולל אותיות שחורות ומספרים אדומים.