דבש דבורת דבורת תינוקות שמיכת שמיכה ספינה, תינוקת רכה ונמתחת מקבלת שמיכה ליילוד, גלישת שק חוטף לילד/ילדה

בוא עם כובע תואם חמוד. בין אם אתם מחפשים את המתנה הטובה ביותר למקלחת לתינוקות או שמיכת תינוקת מובחרת, זו בחירה מושלמת עבור אמהות טריות והופכת אותה קל יותר לטפל בתינוקות שלך לזרוק את הלילה ולא יותר דואג למאבקים בשעות הלילה המאוחרות ולילות ללא שינה. ערבות שביעות רצון : אכפת לנו ממך ולתינוקך.4"; וגודל הכפה : 13 "x6.8 אינץ ', כובע : 6. דפוסים ייחודיים וצבעים מקסימים. רחיץ מכונה, יבש במהירות, כשהוא מלוכלך, פשוט זרוק אותה למכונת הכביסה. שק שינה משובח יוצר תחושה דמוית רחם נוחות ומסייע במניעת הרפלקס הבוהק, לשמור על התינוק לישון לאורך הלילה בלי לבכות. אלה נועדו להיות בטוחים ונוחים לתינוק שלך לצמוח כראוי. סופר רך ואלסטיות : שמיכת ספירה לתינוקות וכובע כפות כפיות עשויה מפוליאסטר באיכות גבוהה, שהיא סופר רכה וידידותית לעור לעור שזה עתה נולד, יש גם חום טוב וגמישות, שמיכת שקיות ספיגה כדי לשמור על יילוד עטוף בצורה מושלמת, נעים, וישן בשלווה. הם נועדו להיות לא מפגינים ולהתחושה רופפת לכפות רגליו של התינוק, ומאפשרות הרבה תנועת ירך. זה ייצור תחושה נוחה ומוכרת להגביר את השינה. אם יש לך שאלה כלשהי לגבי שמיכות התינוקות לתינוק, אנא אל תהסס לפנות אלינו, אנו נשיב לך בהקדם האפשרי. ערבות שביעות רצון : אכפת לנו ממך ולתינוקך. עושה מקלחת תינוקת נהדרת, רישום לתינוקות, אמא חדשה או מתנה לחג לתינוק שזה עתה נולד.4"; וגודל הכפה : 13 "x6. מתנות אידיאליות למקלחת לתינוק : דברים לתינוקות עם דפוסים ייחודיים היא מתנה מדהימה למקלחת לתינוק ולצלם תמונות לתינוק. מושלם עבור אבזר צילום שזה עתה נולד, תלבושת צילום, מתנה לתינוק. מתנות אידיאליות למקלחת לתינוק : דברים לתינוקות עם דפוסים ייחודיים היא מתנה מדהימה למקלחת לתינוק ולצלם תמונות לתינוק.