תינוק, תינוק, שמיכת, ביטחון, חמוד, צורת, קריסטל, קטיפה, קריקטורה, דפוס, עבור, תינוק

קטיפה. *מוצר תכונות*את רך עור ידידותי חומר פוצי עיצוב לעזור שלך תינוק עצמי להרגיע כאשר הם הופכים חדש יותר בעולם הזה.צבעים מרהיבים ומסוקס זרועות רגליים הם מושלם גירוי חושי עבור התינוק שלך.לא רק מרגיע צעצוע, זה הוא גם בנדנה מגבת כדי שתוכל לטפל שלך תינוק בכל עת ובכל מקום. שלנו פוצי שמיכות הם מכונת רחיץ, ולא לאבד שלהם רכות אפילו לאחר מרובה שוטף; מכונת לשטוף קר, לתלות לייבוש או נפילה יבש נמוך. *עיצוב ייחודי * שמיכת האבטחה נועדה להיראות כמו שועל יפה. גודל השמיכה הזו הוא 11 על 11 אינץ', שמתאים מאוד לאחיזתו ולחיבוקו של התינוק. זה גם קל לנשיאה כאשר יוצא. *לספק ביטחון*את מקל על תינוק של חרדה כאשר הם מרגישים מוזר לסביבה או אנשים. זה עוזר להתפתחות הרגשית והשפה של התינוק. זה יהפוך לחבר אהוב לפני השינה, וזה מאוד שימושי במהלך נסיעות ברכב, פיג ' מות וטיולים. את תינוק שמיכת ביטחון הוא מתנה אידיאלית עבור תינוק מקלחת או יילוד תינוקות מברך המפלגה. זה יהיה לתת אינסופי מתכרבל יום ולילה עבור תינוק, חיסכון רבים הורה ללא שינה לילות או מתח-מלא טיולים. תכונות : צורה חמודה, למשוך תינוק תשומת לב. הבד הוא רך, בטוח וידידותי לסביבה. קדם את האינטליגנציה של תינוקך. עבור התינוק זו חברות. להרגיש בנוח ולתת לתינוק שלך להירגע. מפרט : חומר : קריסטל קטיפה אריזה : מול תיק היקף היישום : כללי דפוס : דוב, חתול, שועל(אופציונלי) רשימת חבילה : 1 * מרגיע מגבתהערה : אנא הערה כי את סוג חדש וישנים סוג של מוצר זה יישלח באופן אקראי, ולוודא לא אכפת לך לפני ההזמנה.

Material:
crystal velvet Packing