Craftbud שעווה חשמלית מלטר לייצור נרות, כור היתוך שעווה של נרות 16oz, שעוות נרות ללא מקל מלטר לייצור

שעווה מלטר לייצור נרות : כלי חיוני לכל יצרנית נרות, כור ההיתוך השעווה המבודד שלנו הוא אידיאלי לביצוע שעווה בבית וייצור נרות בטוח יותר, וכולל מדריך הוראות שלב אחר שלב. קיבולת 16 גרם : שעווה נרות מלטר מחזיקה בפתיתי שעווה סויה מוצקים של 10 גרם, וככל שהשעווה נמס, ניתן להוסיף עוד שעווה סויה. הסיר הנר הפנימי הנשלף הוא לא מקל וקל לניקוי. תצוגת LED : מסך ה- LED הברור והתוסס על מכונת ייצור הנרות שלנו מציג את טמפרטורת ההגדרה, אותה ניתן להתאים במרווחים של אחד מעלות. 4 הגדרות טמפרטורה מוגדרות מראש הן 86 ℉, 194 ℉, 257 ℉, 275 ℉. פקדי מגע : התאם את הטמפרטורה על כור ההיתוך שלנו בקלות וביעילות בעזרת כפתורי בקרת מגע, כולל לחצנים מראש לשעווה משומר ומוצק. עיכוב זמן התחלה : תכנן את מכונת יצרנית הנרות שתתחיל במועד מאוחר יותר, מ -30 דקות עד 24 שעות מראש, כך שהשעווה מוכנה לשימוש בלוח הזמנים שלך. שעווה מלטר לייצור נרות : כלי חיוני לכל יצרנית נרות, כור ההיתוך השעווה המבודד שלנו הוא אידיאלי לביצוע שעווה בבית וייצור נרות בטוח יותר, וכולל מדריך הוראות שלב אחר שלב. קיבולת 16 גרם : שעווה נרות מלטר מחזיקה בפתיתי שעווה סויה מוצקים של 10 גרם, וככל שהשעווה נמס, ניתן להוסיף עוד שעווה סויה. הסיר הנר הפנימי הנשלף הוא לא מקל וקל לניקוי. תצוגת LED : מסך ה- LED הברור והתוסס על מכונת ייצור הנרות שלנו מציג את טמפרטורת ההגדרה, אותה ניתן להתאים במרווחים של אחד מעלות. 4 הגדרות טמפרטורה מוגדרות מראש הן 86 ℉, 194 ℉, 257 ℉, 275 ℉. פקדי מגע : התאם את הטמפרטורה על כור ההיתוך שלנו בקלות וביעילות בעזרת כפתורי בקרת מגע, כולל לחצנים מראש לשעווה משומר ומוצק. עיכוב זמן התחלה : תכנן את מכונת יצרנית הנרות שתתחיל במועד מאוחר יותר, מ -30 דקות עד 24 שעות מראש, כך שהשעווה מוכנה לשימוש בלוח הזמנים שלך. שעווה חשמלית של Craftbud Melter לייצור נרות, כור היתוך שעווה של נרות 16oz, שעוות נרות ללא מקל מלטר לייצור נרות, מכונת יצרנית נרות - כור נרות מהיר, קל ונקי.