Dbylxmn שרוך כיס נסיעות אריזה נעלי אחסון שרטוט פנים מגבות שקית מגבת פלסטיק קרצוף שקית אריזה חמודה פחי

החלק המושלם של שטח האחסון, עיצוב קיבולת הזהב, קל לפתור את בעיית האחסון. שקית אחסון בד מארגן אחסון בגדים גדולים עם מכסים לאחסון שקיות שמיכה לאחסון בגד ים עם קופסאות ארונות רוכסן לבגדים. אם יש לך שאלות, אנא צור איתנו קשר. פחי מארגן למארגן אחסון בגדים לחדר שינה גדולים עם מכסים לשקיות אחסון לבגדי בגדים בארגון תיקי מארגן ארונות. הצורה עגולה, המראה נראה טוב, והוא מותרות קלה. מיכלי אחסון בארונות לארגון מיכלי אחסון בד אחסון למדפים קופסאות אחסון לארגון שקית אחסון מעיל בד. תיק התלוי לאחסון שלנו עשוי מבד כותנה. האפקט נגד טיפות מצוין. אטום דטר, קל לניקוי. אחסון סוודר לבגדי ארונות המארגנים בגדי קמפינג מארגן מארגן אחסון שטח מכולות ארונות קופסאות לאחסון בגדי ים בגדים. ניתן ליישם נפח קטן, קיבולת גדולה, על מגוון אחסון. פחי מארגן לאחסון סוודר חדרי שינה לשקיות בגדי ארונות קמפינג בגדי ארגון ארגזי אחסון לארגון מארגני בד. שירת כיס נסיעות אריזת נעלי אחסון אחסון שרטוט פנים מגבת שקית פלסטיק PE קרצוף שקית אריזה חמודה אריזה חמוד סיפור אחסון אחסון בינס דרוש כיס נסיעות נעלי אריזה אחסון שרטוט פנים מגבת שקית פלסטיק PE Scrub חומר שקית אריזה חמוד : PE צבע : כפי שהתמונה מראה, (בגלל ההבדל בין צגים שונים, לתמונה עשויה להיות הבדל צבע קל. אנא וודא שלא אכפת לך לפני שתזמין, תודה!) משקל החבילה : 30 גרם גודל החבילה : 20x5x5 ס"מ, (אנא אפשר שגיאה של 1-3 מ"מ עקב מדידה ידנית. אנא וודא לא אכפת לך לפני שתזמין.).