מאמן המותניים של מחוך מילנאנו לנשים לבקרת בטן מעצבים, אימון מותניים גבוה אימון גוף גוף נושם בגד גוף

אנא עיין בתרשים הגודל שלנו בתמונה שנייה להתאמה המושלמת שלך. טיפים בגודל : קטן = ארה"ב 2-4, בינוני = ארה"ב 4-6, גדול = ארה"ב 6-8, X-large = US 8-10, x-large = 10-12, xx-large = ארה"ב 12-14. אל תהסס לפנות אלינו אם יש לך דאגה כלשהי. משלוח מזורז 3-7 יום, משלוח רגיל 10-15 יום. משוך את הסגירה. שטיפת מכונות. נוחות ושליטה : עיצוב בקרת הבטן שלנו נוצרו ללבוש יומיומי נוח וכדי להחליק את הבטן! זה מתאים נהדר לכל סוגי הבגדים. תמיכה אמינה : חיפוש בקרת בטן קל משקל? אתה במקום הנכון. מעצב הגוף הזה לנשים לא רוכב למעלה ואין לו תפר מרכזי, כך שהוא בלתי נראה לחלוטין מתחת לבגדים. עיצוב ממוקד : סגנון עיצוב לבקרת בטן זה כולל אזורי עיצוב המכוונים לבטן ומעוצב עם בד נוח המספק תמיכה בכל רחבי העולם. סיקור מותניים, ירך וגב : מרגישים מייד נתמכים ורזים. Shapewear בקרת בטן נשים נועד לתפוס ללא מאמץ את הבטן שלך, להרים את הישבן ולהחליק את הגב שלך. רחיץ מכונה : פשוט זרוק את מכנסי העיצוב הקצרים שלנו במכונת הכביסה עם הצבעים שלך ונפילה יבש על נמוך. אנא עיין בתרשים הגודל שלנו בתמונה שנייה להתאמה המושלמת שלך. טיפים בגודל : קטן = ארה"ב 2-4, בינוני = ארה"ב 4-6, גדול = ארה"ב 6-8, X-large = US 8-10, x-large = 10-12, xx-large = ארה"ב 12-14. אל תהסס לפנות אלינו אם יש לך דאגה כלשהי. משלוח מזורז 3-7 יום, משלוח רגיל 10-15 יום. משוך את הסגירה. שטיפת מכונות. נוחות ושליטה : עיצוב בקרת הבטן שלנו נוצרו ללבוש יומיומי נוח וכדי להחליק את הבטן! זה מתאים נהדר לכל סוגי הבגדים. תמיכה אמינה : חיפוש בקרת בטן קל משקל? אתה במקום הנכון. מעצב הגוף הזה לנשים לא רוכב למעלה ואין לו תפר מרכזי, כך שהוא בלתי נראה לחלוטין מתחת לבגדים. עיצוב ממוקד : סגנון עיצוב לבקרת בטן זה כולל אזורי עיצוב המכוונים לבטן ומעוצב עם בד נוח המספק תמיכה בכל רחבי העולם. סיקור מותניים, ירך וגב : מרגישים מייד נתמכים ורזים. Shapewear בקרת בטן נשים נועד לתפוס ללא מאמץ את הבטן שלך, להרים את הישבן ולהחליק את הגב שלך. רחיץ מכונה : פשוט זרוק את מכנסי העיצוב הקצרים שלנו במכונת הכביסה עם הצבעים שלך ונפילה יבש על נמוך. מילנאנו הוא מותג מקורי מפורסם המתמקד בהצעה אופנת נשים סקסית ויוקרתית לכל הנשים שאוהבות יופי. מילאנו נשים אופנה לא רק מספקת לכם יום/לילה נוח וגם להראות קסם נשי.