קופסת אחסון מפלסטיק שקופה עם מכסי נעילה, קופסת אחסון נייר, קופסת קבצים מפלסטיק לחיות מחמד הניתנת לגיבוב

1.אתה יכול לשים שלך משמעותי ניירות, מסמכים, תמונות, חשבוניות, הוראות, מגזינים, וכו'. במקרה קובץ פלסטיק כדי למנוע אותם לאיבוד, לחות ואבק הוכחה. 2.זה אחסון תיבת עם מכסה לעזור לך ליצור מקום לכל דבר ולשמור הכל במקום, אז אתה יכול להתמקד משימות שבאמת משנה. 3.זה פלסטיק אחסון תיבת תכונות שקוף עיצוב שעושה את זה קל לזהות את תוכן מבלי לפתוח את תיבה, מציע אינסופי משתמש והם אידיאלי לארגון שלך בית ולמשרד. 4.זה נייר ארגונית עשוי די יציב שקוף לחיות מחמד חומר, עם הצמד-הדוק אבזם לשמור תוכן מאובטח, קל פתוח, עיצוב דק מתאים על מדף ספרים או שולחן עבודה. 5.קיבולת גדולה של 13.6 אינץ 'על 9.3 אינץ' 2.6 אינץ ' ח.הוא גדול מספיק כדי לשמור על כל מה שאתה צריך ליום עמוס מאורגן בצורה מסודרת, אתה יכול לעשות יותר. זה גם יהיה מתנה גדולה עבור משפחה. 1.אתה יכול לשים שלך משמעותי ניירות, מסמכים, תמונות, חשבוניות, הוראות, מגזינים, וכו'. במקרה קובץ פלסטיק כדי למנוע אותם לאיבוד, לחות ואבק הוכחה. 2.זה אחסון תיבת עם מכסה לעזור לך ליצור מקום לכל דבר ולשמור הכל במקום, אז אתה יכול להתמקד משימות שבאמת משנה. 3.זה פלסטיק אחסון תיבת תכונות שקוף עיצוב שעושה את זה קל לזהות את תוכן מבלי לפתוח את תיבה, מציע אינסופי משתמש והם אידיאלי לארגון שלך בית ולמשרד. 4.זה נייר ארגונית עשוי די יציב שקוף לחיות מחמד חומר, עם הצמד-הדוק אבזם לשמור תוכן מאובטח, קל פתוח, עיצוב דק מתאים על מדף ספרים או שולחן עבודה. 5.קיבולת גדולה של 13.6 אינץ 'על 9.3 אינץ' 2.6 אינץ ' ח.הוא גדול מספיק כדי לשמור על כל מה שאתה צריך ליום עמוס מאורגן בצורה מסודרת, אתה יכול לעשות יותר. זה גם יהיה מתנה גדולה עבור משפחה. האם אתה צריך מקום לאחסון מסמכים חשובים? מה דעתך על תמונות או כרטיסי ברכה סנטימנטליים? אם יש לך מדפסת, אולי תרצה מקום לאחסון נייר. גם אלה קובץ אחסון קופסות עם מכסים הם מושלם עבור כל כי, אחסון מקרה עבור מסמכים, מגזינים, כרטיסים. מארגן מסמכים זה הוא תכליתי מספיק כדי לשמור ליד השולחן, מתחת למעמד המדפסת או מתחת לשולחן מהדרך שלי, אינו תופס מקום שולחן יקר.