4 מיני, 4-חבילה מסך מגן מכסה מלא מגן פנים כיסוי עבור אמזפיט 4 מיני

[תואם] : מארז מגן מסך זה מתאים לאמזפיט 4 מיני (לא לאמזפיט 4) שעון חכם. [הגנה] : זה מסך מגן מקרה עם מסך מגן נועד להציע חיצוני משטח הגנה כדי שלך4 מיני. זה מגן על מסך וארבעה צדדים, שריטה הוכחה. [חומר] : זה מסך מגן מקרה עבור אמזפיט 4 מיני הוא עשוי באיכות גבוהה ועמיד נגד שריטות מחשב חומר,גבוהה מגע רגישות. [דק וקל משקל] : מדויק חור מגזרות לעשות את זה קל גישה לכל הכפתורים וחיישנים. קל משקל ודק מקרה, לא להוסיף כל בתפזורת על יד. [חבילה כולל] : 4 חתיכות מלא מגן מקרה עבור אמזפיט 4 מיני חכם שעון. מגן המסך של אמזפיט ג ' י. טי. אס 4 מיני מעוצב עם אלמנטים עמידים בפני זעזועים לאורך הכיסוי, ויוצר מראה חכם באביזר קו דק עם יופי פונקציונלי. 4 מיני מקרה נועד מדויק כדי סופר קל להתקנה. פונקציות נגד שריטות, נגד נפילה וניפוץ של אמזפיט ג 'י. טי. אס 4 מיני פגוש כדי להגן על אמזפיט ג' י.טי. אס 4 מיני שלך מפני נזקים אלה. זה מגן שעון מקרה הוא עשוי עמיד מחשב חומר. מלא כיסוי להגן על השעון שלך, לשמור מסריטות ולובש. זה לא מגושם וזה לא גורע מהמראה הנחמד של אמזפיט ג ' י.טי. אס 4 מיני. תכונות : שם מוצר : מסך מגן אמזפיט 4 מיני שעון חכם מקרה. דגם תואם עבור 4 מיני. חומר : קשה מחשב חומר, דק דק, נגד שריטות והלם עמיד, לא קל לשבור. צבע * כתמונה מראה. החבילה כללה : 4 אמזפיט ג ' י. טי. אס 4 מארז מיני * אין שעון חכם או להקה בחבילה. מילת מפתח : שחור אמזפיט גטס4 מיני חכם שעון מסך מגן_אמזפיט שחור4 שעון חכם מקרה_אמזפיט שחור4 מיני חכם שעון פנים_אמזפיט שחור4 מיני חכם שעון מגן_אמזפיט שחור4 מיני חכם שעון הגנה_אמזפיט שחור4 מיני חכם שעון הוכחה_אמזפיט שחור4 מיני חכם שעון 4 מיני חכם שעון 4 מיני חכם שעון 4 מיני חכם שעון 4 מיני חכם שעון שריטה הוכחה 4 מיני חכם שעון להקת 4 מיני חכם שעון רצועת 4 מיני חכם שעון רצועה.