גייריק 8 יחידות מקרה תואם עם מתג לייט, תיק נשיאה אביזרי ערכת, 1 רך הסיליקון מקרה + 2 מסך מגן + 4 אגודל

1. עיצוב נייד : אנא שים לב : לא תואם עם מתג!!! רק תואם עם מתג לייט!!! סט כולל תיק נייד. שמור את המכשיר, האוזניות או פריטי אביזר קטנים. גם עם 8 חריצים מיוחדים למקום משחק וידאו.הערה! : את בתוך כיס של תיק לא יכול להכיל את אספקת חשמל וכוח בנק. 2.*תיק חזק * משטחי התיק עשויים מחומר אווה עמיד בפני פגיעות והם גם עמידים למים.הפנים משתמש רך ריפוד חומר כדי להגן על המכשיר שלך מלהיות שרוט כאשר ירד. 3.*איכות סיליקון כיסוי* : את עיצוב צורת הוא קל להחזיק ויכול לשחק בנוחות בזמן.את מכשיר כיסוי הוא עשוי סיליקון, מאוד רך, להחליק התנגדות וספיגת זעזועים. גם אם הוא מותקן שוב ושוב והוסר, הוא לא ישרוט את הגוף. 4.*את סרט באיכות גבוהה : * 9 שעות קשיות זכוכית מגן על הטלפון הסלולרי שלך מפני סריטות, סריטות וחפצים קשים אחרים. גם עם בחדות גבוהה מגע רגיש, אפס עיכוב פעולה. 5.*ללא דאגות 18-חודש ושירות לקוחות ידידותי.עבור כל בעיה, אנא פנה אלינו ראשון, אנו נעשה כמיטב יכולתנו כדי לתת לך פתרון שביעות רצון. למה לבחור ערכת אביזרי תואם עם מתג לייט מקרה עבור בנות?1. שטח אחסון נרחב.- נייד תיק יכול לשמור על המכשיר שלך, אוזניות, או קטן אבזר פריטים. גם עם 8 חריצים מיוחדים למקום משחק וידאו.הערה! : את בתוך כיס של תיק לא יכול להכיל את אספקת חשמל וכוח בנק.2. ניידות - - - זה תיק נשיאה עם ידית נוחה מאפשר לך לשאת את משחק קונסולת ואבזרים חיוניים אחרים.3. הגנה מושלמת - - - את אווה קשה מקרה עבור המכשיר שלך מגן מפני סריטות, אבק וזעזועים. את רך פנימי חומר שומר מכשיר בטוח מפני סריטות.4. צבע קלאסיזה לא משנה אם אתה קונה לעצמך או כמתנה לחברים שלך, זו הבחירה הטובה ביותר. לא תהסס, לקנות אותו!חבילה כללה : 1 * תיק החלפה עבור מתג לייט1 * סיליקון כיסוי החלפה עבור מתג לייט2 * מזג זכוכית החלפה עבור מתג לייט4 * אגודל אוחז החלפת פורר מתג לייט (לבן * 2 + שקוף * 2).