תיק נשיאה עבור נינטנדו מתג לייט, קשה מלא מגן נייד נסיעות לשאת תיק עם מזג זכוכית מסך מגן, אוחז אגודל

חמוד חדש עלים מעבר עיצוב : הביצוע מעולה, נוח עור מפוצל חומר, צבעים בהירים, יפה עלים מראה. הגנה מלאה : עשוי באיכות גבוהה ועמיד אווה מספק הגנה מצוינת מפני סתיו נזק, שריטות ואבק. את מובנה אלסטי רצועת קבוע הקונסולה כדי לעשות את זה יותר יציב. קיבולת גדולה : מצויד 10 משחק כרטיס חריצים, פנים רשת תיק יכול חנות טעינת כבלים ואבזרים קטנים אחרים, שמירה על כל פריטים בצורה מסודרת מאוחסן. נייד ודק במיוחד : עיצוב דק במיוחד הופך את המקרה קל לשים בכל תרמיל או תיק. רצועת ידית רכה מוגדרת לשימוש היומיומי הנוח שלך. החבילה כללה : תיק נשיאה פי 1, מגן מסך זכוכית מחוסמת פי 1, כובעי אחיזת אגודל פי 2, מטלית ניקוי פי 1. (מתג לייט הוא לא כלול). חמוד חדש עלים מעבר עיצוב : הביצוע מעולה, נוח עור מפוצל חומר, צבעים בהירים, יפה עלים מראה. הגנה מלאה : עשוי באיכות גבוהה ועמיד אווה מספק הגנה מצוינת מפני סתיו נזק, שריטות ואבק. את מובנה אלסטי רצועת קבוע הקונסולה כדי לעשות את זה יותר יציב. קיבולת גדולה : מצויד 10 משחק כרטיס חריצים, פנים רשת תיק יכול חנות טעינת כבלים ואבזרים קטנים אחרים, שמירה על כל פריטים בצורה מסודרת מאוחסן. נייד ודק במיוחד : עיצוב דק במיוחד הופך את המקרה קל לשים בכל תרמיל או תיק. רצועת ידית רכה מוגדרת לשימוש היומיומי הנוח שלך. החבילה כללה : תיק נשיאה פי 1, מגן מסך זכוכית מחוסמת פי 1, כובעי אחיזת אגודל פי 2, מטלית ניקוי פי 1. (מתג לייט הוא לא כלול). תכונות : - פנימי אלסטי רצועת מאובטח שלך מתג לייט קונסולת במקום. - עם 10 משחק כרטיס חריצים, המאפשר לך לשאת ולשנות שלך האהוב משחקים בכל עת & בכל מקום. - מגיע עם רצועת נשיאה אשר עושה את זה יותר נייד. - מזג זכוכית פיצוץ הוכחת סרט ביעילות מגן על מתג לייט מסך. חבילה כוללת : 1 תיק נשיאה 1 מגן מסך זכוכית מחוסמת 2 כובעי אחיזת אגודל 1 מטלית ניקוי הערה : אביזרים בלבד, מתג לייט אינו כלול. אם אתה לא מרוצה עם זה אחסון מקרה, אנא בטובך לפנות אלינו ישירות. אנחנו נשיב בתוך 24 שעות ולתת את הפתרון הנכון ביותר כדי לגרום לך מרוצה.