וויהיבי לסמסונג גלקסי זי פולד 2 מארז 5 גרם עם הגנת ציר, זי פולד 2 מארז טלפון עם מחזיק עט & מגן מסך &

עיצוב פטנט חדש תוכנן במיוחד עבור סמסונג גלקסי זי פי 2 5 גרם 2022. (אנא בדוק את טלפון דגם בזהירות לפני הרכישה. אם יש לך שאלות, אנא אל תהסס לפנות אלינו. לויהיבי יש עיצוב מקצועי וצוות שירות לאחר המכירה, לא משנה מתי אנו אחראים על המוצרים שלנו ועל הלקוחות שלנו.). זה גלקסי לקפל 2 מקרה נועד עם חומר עט מחזיק בעמדה של ציר הגנת כיסוי, אשר הוא נוח לך לשאת את עט איתך, אשר הוא נוח עבור מחקר, חיים ועבודה. (הערה : זה עט מחזיק הוא רק תואם עם סמסונג של עט.) מחזיק העט של ניתוק. משטח כיסוי הציר מאמץ עיצוב נגד החלקה של אריג, שיכול להפחית את הסיכון להחלקת הטלפון מהיד שלך, והמגנט מובנה בכיסוי הציר, וניתן לפרוש ולשחזר את כיסוי הציר המגנטי בעקבות זווית הפתיחה והסגירה של הטלפון, ומספק הגנה חזקה לציר השברירי של סמסונג גלקסי זי פי 2. *מובנה מגנטי רגלית*את מובנה מעמד מגנטי עושה את זה קל לקפל או לעמוד לדיבורי וידאו צפייה או פנים אל פנים לשוחח. (ניתן לפתוח את המעמד בקלות לפי הצורך בשל פונקציית היניקה המגנטית שלו, ולסגור היטב כאשר אין צורך). *חומר באיכות גבוהה(1)עשוי פרימיום פוליקרבונט ומפואר ליצ ' י מרקם עור מפוצל עם עור ידידותי צבע למגע עדין. המעטפת הפנימית נועד עם החלקה חלת דבש מרקם כדי להפוך את טלפון בכושר טוב יותר עם מגן מעטפת. (2) דיוק לייזר חיתוך טכנולוגיה, חלק ומדויק ניקוב, אתה יכול בקלות לגשת מכשיר כפתורים וליהנות את מגע של מקורי סמסונג זי לקפל 2 טלפון. 2 5 גרם מקרה יש מובנה מסך מגן, עם תצוגה ברורה ורגיש מגע, מתן הגנה מצוינת עבור המצלמה שלך וטלפון חיצוני מסך. להגן על הטלפון שלך מפני טיפות בשוגג, זעזועים ושריטות.