סימפולור מיועד לאייפון 13 מארז, [תמיכה במגסייף] מארז טלפון ארנק עם מחזיק כרטיס ורצועת יד עור מפוצל כיסוי

*תואם תוכנן במיוחד עבור אייפון 13 6.1 אינץ מקרה. השילוב של טפו + פו מגן לחלוטין על הטלפון. זה 13 מגנטי מגסייף מקרה בנוי עם מגנטים, אשר לספק מאוד חזק ויציב יניקה כוח, תואם עם מגסייף מטען. חריצי כרטיס כולל מארז הטלפון לאייפון 13 שנבנה עם מחזיק כרטיס וכיס פתק. כל כרטיס חריץ יכול להחזיק לפחות אחד כרטיס, ואת כיס יכול להיות מלא עם בדיקות, במזומן, אחרים קטן חתיכות של נייר. רצועת יד * כל מארז טלפון מצויד ברצועת יד ניתנת להסרה. לאחר הבאת רצועת היד, הידיים שלך יכולות להיות רגועות יותר. להחזיק אותו על קצה של סכנה ולקחת תמונות ללא לדאוג ליפול. יש חור קטן בחלק העליון והתחתון של מארז הטלפון לרצועת היד, תלוי איזה חור תבחר נוח יותר. זה הוא שלושה-צבע שחבור טלפון מקרה, הצבע הוא חמוד ותוסס, ולא לדעוך, כי עשינו טיפול מיוחד על מוצר, כך את עור יהיה יותר עמיד. אתה יכול לבחור קרוב אחד על פי צבע של הטלפון שלך, או שאתה יכול לבחור את הצבע שאתה אוהב. בעל כרטיס.