תיק גב מצלמה נומטי מקינון 25 ליטר-תיק גב, סולם וקוביית מצלמה קטנה

רשימה זו מיועדת לתרמיל המצלמה מקינון 25 ליטר, סולם וקוביית מצלמה קטנה. תגיד שלום לתיק החדש שלך, תיק המצלמה מקינון 25 ליטר. תיק זה יכול לענות על הצרכים של כולם. וכשאנחנו אומרים לכולם, אנחנו מתכוונים לזה. לעבור בקלות מצילום מלא לבנות את תיק נשיאה יומי ללא ציוד מצלמה, או כל דבר שביניהם. התיק הזה עוסק בהתאמה אישית. לבחור בין קוביות או חוצצים לשימוש עם כלול מתכוונן סולם מערכת כדי ליצור אפשרויות בלתי מוגבלות. השתמש 1 קובייה קטנה, 2 קוביות קטנות, 1 קובייה גדולה או שילוב של קוביות כדי לשמור על המערכות שלך בנוי על ידי החלפת מהמצלמה, כדי מזלט פריטים יומיומיים חלקה. השתמש במערכת הסולם המפרקת הפנימית כדי לפצל את הציוד שלך או להסיר את הסולם לחלוטין. מערכת הסולם גם מאפשרת לך להרחיב את השטח העליון של התיק. חשבנו היטב על גישה לציוד שלך-גישה קלה למעלה, שרוול מחשב נייד חיצוני (מתאים עד 16" מקבוק פרו), וגישה חזרה מלאה. בחלק הפנימי של הדלת האחורית ישנם 4 כיסי רשת רוכסן פנימיים לארגון פריטים קטנים יותר. בחלק החיצוני של התיק ישנם 2 כיסי בקבוק מים חיצוניים הכפולים כיסי חצובה. עמיד, מים עמיד חומרים, פרימיום רוכסנים, קומפי ידיות ורצועות תרמיל, אווה קצף נוצר חזרה פנל הכולל רולר מטען תמסורת. רצועת עצם החזה כלולה לתמיכה נוספת. נוסף על כל זה, יש מערכת רצועת מול בחזית התיק כאשר אתה צריך לשאת רק קצת יותר. התכונות הן אינסופיות.