תרמיל CAMO דיגיטלי של Witzman לגברים ממשיך תיק דבקות תרמיל תרמיל קיבולת גדול של מחשב נייד 17 אינץ '

חומר : תרמיל CAMO זה העשוי מבד ניילון באיכות גבוהה. עמיד במים, עמיד בפני שריטות ועמיד. רירית פוליאסטר שחורה עם קצף דיכאון רך. מימד מוצר : כ- 13 "L x 20" H x 6 "W; משקל : 1.28 ק"ג (2.82 קילוגרם); צד + 1 כיס מיקוד גדול; פנימי : 1 כיס מחשב נייד מרופד נפרד וכיס אייפד + כיס 1 רשת + 2 כיסי מיקוד + 1 כיס פתוח. תרמיל רב -פונקציונלי : תרמיל מטייל זה מגיע עם רצועת כתף נשלפת וכתף. היו מוסתרים בתא האחורי. ההסוואה מדגישה את האישיות ויכולה לשמש כתרמיל הרפתקאות מדברי וג'ונגל עם הסתרה חזקה. קיבולת גדולה : תרמיל גברים זה לאחסון וארגון גדול לפריטים קטנים. התא המרווח העיקרי לאביזרי נסיעה, בגדים, נייר מכתבים. רב-גמיריות פוקטו שמור על פריטים שלך מסודרים וקל למצוא. זה נסיעה מתנה לגברים נשים שאוהבות נסיעות בינלאומיות, קמפינג, טיולים וטיול לילה. אחריות : לכל התיקים שלנו יש אחריות לשנה והכתף הנשלפת רצועה היא אחריות לכל החיים. כל בעיה בתיק שלך, אנא צור קשר עם צוות התמיכה בלקוחות שלנו לקבלת פתרונות מהירים על ידי יצירת קשר אלינו; חומר : תרמיל CAMO זה העשוי מבד ניילון באיכות גבוהה. עמיד במים, עמיד בפני שריטות ועמיד. רירית פוליאסטר שחורה עם קצף דיכאון רך. מימד מוצר : כ- 13 "L x 20" H x 6 "W; משקל : 1.28 ק"ג (2.82 קילוגרם); צד + 1 כיס מיקוד גדול; פנימי : 1 כיס מחשב נייד מרופד נפרד וכיס אייפד + כיס 1 רשת + 2 כיסי מיקוד + 1 כיס פתוח. תרמיל רב -פונקציונלי : תרמיל מטייל זה מגיע עם רצועת כתף נשלפת וכתף. היו מוסתרים בתא האחורי. ההסוואה מדגישה את האישיות ויכולה לשמש כתרמיל הרפתקאות מדברי וג'ונגל עם הסתרה חזקה. קיבולת גדולה : תרמיל גברים זה לאחסון וארגון גדול לפריטים קטנים. התא המרווח העיקרי לאביזרי נסיעה, בגדים, נייר מכתבים. רב-גמיריות פוקטו שמור על פריטים שלך מסודרים וקל למצוא. זה נסיעה מתנה לגברים נשים שאוהבות נסיעות בינלאומיות, קמפינג, טיולים וטיול לילה. אחריות : לכל התיקים שלנו יש אחריות לשנה והכתף הנשלפת רצועה היא אחריות לכל החיים. כל בעיה בתיק שלך, אנא צור קשר עם צוות התמיכה בלקוחות שלנו לקבלת פתרונות מהירים על ידי יצירת קשר אלינו;