Greerride נטען כובע קשה אור - אור קסדת כבאי, פנס עם אור כובע קשה

בהירות ונוחות - האור הבהיר הקדמי נמשך 4 שעות על קרן גבוהה ו -5 שעות על קרן נמוכה. אתה יכול להתמקד בעבודה מייגעת במשך שעות. אור הכובע הקשיח הטוב ביותר במשקל של 2 גרם בלבד, שנועד להחזיק את הכובע שלך ללא מענה. אין צורך להשתמש בקליפים כדי לחבר את האור לקסדה. פשוט הסר את סרט המגן של כרית הדבק וחבר את ההר לכובע הקשה. בנה לשימוש גס מארז האור של גריריד עשוי מאלומיניום-לא פלסטיק זול. מיועד לתנאי עבודה גסים. כובע קשה של פנס הוא IPX6 אטום למים ובטוח לשימוש בגשם ובמזג אוויר חורפי או חיצוני. חבר את הפנס לקסדה כך שתוכל לשמור על הידיים בחינם לפרויקט שלך. כמו כן, השתמשו בו כ- LED נורית קסדה טקטית על הציוד שלכם. להתקנה מתכווננת הרכבה להתקנה יש משטח דבק מעוקל. אין צורך ברצועות או קשרי רוכסן! צרף תחילה את ההתקנה לכובע הקשיח. לאחר מכן חבר את האור להר התקנה מתכווננת באמצעות המנוף לשחרור מהיר. ניתן להתקין אור בתצורה מקבילה או בניצב באמצעות בסיס מרובע. התאם את זווית האור על ידי הטיה קדימה ואחורה. USB נטען לעולם אל תבזבז את הכסף שלך על סוללות שוב! פנס LED נטען באמצעות כבל USB (מסופק). תאורת הקסדה בעלת סוללת ליתיום-יון בעלת קיבולת גבוהה של 500 מיליאמפר / שעה. פנס מושלם לפרויקט הבית או מקום העבודה שלך. כפתור ההפעלה זוהר בירוק כאשר הוא טעון במלואו. לטעון בקלות את האור באמצעות יציאת USB קיר, מחשב נייד או יציאת טעינה של USB או רכב. יותר מסתם אור כובע קשה קח את האור בטיול הקמפינג שלך, שמור אותו במכונית למצב חירום, או קח את האור כשאתה רץ או הולך. עיצוב קומפקטי מאפשר לך לשמור על האור בכיס. מתנה ליום האב לאביך שאוהב לבלות זמן בפרויקטים ביתיים. מושלם לטיולים רגליים, קמפינג, דיג וציד. הנורה האדומה האחורית יכולה לשמש כנורת אזהרה. סוללות כלולות. סוללות כלולות.