ילדים של שיער אביזרי ילדה של לב גומי להקות סט בנות שרף קריקטורה שיער חבל תינוק קטן גומייה ארוך כרטיס

חמוד קטן שיער רולים מתאים לכל אירוע פלסטיק / שרף חומר פשוט סגנון. קיץ חדש קריקטורה ארוך כרטיס סט אחד כרטיס 5 זוגות שיער טבעת קוטר כ 3 סמ2 כרטיס למכירה. עשה עבור ילדים חדש חמוד אגודל שיער טבעת עם קוטר של רק אחד אצבע של קטן שיער טבעת. ישנם 12 סוגי כרטיסים לבחירתך. אם אתה רוצה, אתה יכול לבחור 2 כרטיסים כרצונו. גומייה עם גומייה אלסטית גבוהה המתאימה לאריזת שקיות צבע תואמות למגוון תינוקות. חומר : פלסטיק/שרף סגנון : פשוטצורה : פרחיםאירועים ישימים למתנות : נסיעות הנצחה אריזה : עצמאי אריזהצבע : חמישה פרצופים קטן פרח סטצבע : קריקטורה כוס כיסויצבע : עניבת פרפר סטצבע : קטן דייזי סטצבע : ילדה קטנה פירות עץ סטצבע : יהלומי פירות סטצבע : צפרדע קטן צהוב ברווז סטצבע : קריסטל פירות סטצבע : קריסטל פרי סטצבע : קריסטל פרי סטצבע : קריסטל פרי סטצבע : סט נסיכהצבע : קריקטורה פירות סטצבע : ארנב ינשוף כיסויצבע : ורוד ארנב קטן אדום פרח סטסיווג סיכות : גומייה.