8-1 / 4 קול לסת סט עבור וינוקס 3-3 / 4 עץ מחרטה מפתח צ' אק & מגבר; 4 גלילה צ' אק, רעיון שטוח לסת סט

לקרוא בעיון : זה סט של קול לסתות מוקדש עבור וינוקס 3.75 "4-3. 75 & 4" 4-4-4-לסת עצמי מרכוז עץ מחרטה צ ' אק, אותו לסת תיקון מערכת על פני פסי "ג" סדרת ומלאכה אספקת 3.75" חניך צ 'אק-סה" כ חליפות! (לא יתאים לנובה, שיא פאוור, ויקמרק, דרך אחת, וינווקס סקרט4-4נווט-סט & סקרט4-3.5 נווט-סט צ 'אקים) הקפד לבדוק תחילה את מותג צ' אק המחרטה שלך כדי למנוע אי התאמה או חזרה. אור וייט 0.77 קילוגרם (1.7 ליברות). את קול לסתות עשוי אלומיניום נועדו עבור גימור וליטוש עץסיבוב קערת צלחת תחתית. *הלסת עם ביטוח צריך להיות מותקן על צ ' אק לסת מספר 4, ביטוח שמירה לסתות לא נופל מזריקות. שלנו קערת היפוך לסתות עשויים פלדה באיכות גבוהה, גם בצורת ועמיד, שמציעה ארוך וביצועים יציבים. - מקס. מהירות סיבוב : 800 סיבובים לדקה. טווח קוטר גדול עבור חלקי עבודה מ 2-1/2" עד 8-1 / 4" יכול לענות על צרכי העבודה הגימור והליטוש השונים שלך. *את 8-1 / 4" לסת סט מורכב של 4 שטוח לסתות, וכל יש 7 מחזיק עמדות. המרחק בין חורים הוא כ 1 ס"מ (0.4").