כפתור מאיץ מובנה מובנה עבור בקר המשחק

את ידית בקר הוא קטן ועדין, ומרגיש מאוד נוח. הוא מיועד לנינטנדו ווי. הבקר הקלאסי אופנתי ויפה יותר מהבקר המקורי. קל ונוח לתפעול. נגיש לאנשים בכל הגילאים וכל היכולות. עם ג ' ויסטיק אנלוגי, זה נוח לתנועה של תווים במשחק. באותו זמן, זה גם יש שלושה ציר זיהוי פונקציה. כולל מגוון של כפתורים חזקים וידיות ידידותיות לאדם המאפשרים חוויית משחק משופרת. את ידית בקר הוא קטן ועדין, ומרגיש מאוד נוח. הוא מיועד לנינטנדו ווי. הבקר הקלאסי אופנתי ויפה יותר מהבקר המקורי. קל ונוח לתפעול. נגיש לאנשים בכל הגילאים וכל היכולות. עם ג ' ויסטיק אנלוגי, זה נוח לתנועה של תווים במשחק. באותו זמן, זה גם יש שלושה ציר זיהוי פונקציה. כולל מגוון של כפתורים חזקים וידיות ידידותיות לאדם המאפשרים חוויית משחק משופרת. תכונות : זה מיועד נינטנדו ווי. הבקר הקלאסי אופנתי ויפה יותר מהבקר המקורי. כולל מגוון של כפתורים חזקים וידיות ידידותיות לאדם המאפשרים חוויית משחק משופרת. עם ג ' ויסטיק אנלוגי, זה נוח לתנועה של תווים במשחק. באותו זמן, זה גם יש שלושה ציר זיהוי פונקציה. את ידית בקר הוא קטן ועדין, ומרגיש מאוד נוח. קל ונוח לתפעול. נגיש לאנשים בכל הגילאים וכל היכולות. מפרט : סוג : בקר משחקחומר : אבסקולור : ורוד, אדום, לבן, שחור, כחול (אופציונלי)מוצרים ישימים : עבוראיו/ווי קונסולהסוללה דגם : 2 * א.א. (לא כולל)גודל : כ. 16 * 4.5 * 3.5 סי/ 6.3 * 1.8 * 1.4 משקל : 115 גרםרשימת חבילה : 1 * משחק בקר1 * גומי כיסוי1 * לתפוס חבל.

Type:
Game Controller
Material:
ABS
Color:
Pink, Red, White, Black, Blue (optional)
Applicable Products:
for WiiU/Wii console