Soroparts אגוזי מזוודות M12x1.25 אגוזי גלגל קצה פתוח, מושב בלוטו להתחדד, אגוז מירוץ נעילה מזויף 20 סט

? M12*1.5 דגם מתאים : M12*1.5 מיועד להונדה, טויוטה, מיצובישי, מאזדה, לקסוס (למעט LX), אקורה, היואנדי, קיה, יגואר, לוטוס, פורד [פוקוס/פורקס/מונדאו/יבו/כנף נמר/קרנבל. ], GM Buick [Angkola/Angkway/yinglang/Yulang/מצוינות/New Regal/Sail], שברולט [Avion/Cruze/Chuangku/Kopaqi/Corvette/Kovoz/Epic], Cadillac-ATS. ? M12*1.25 דגם מתאים : M12*1.25 תואם את ניסאן, סובארו, סוזוקי, קוליאו, יגואר. עבור דגמים אחרים שאינם מופיעים, PLS מאשרת את מפרטי אגוזי האגודה בעצמך לפני הרכישה. ? אורך וחומר : גובה אגוז הרכזת הוא 1.89 "(48 מ"מ). פלדה 50bv30 פלדה מזויפת, צבעונית בצבע כדי לשפר את הכוח והעמידות.? צבעים וביצועים : האום מעובד על ידי אלומיניום עמיד בפני חומצה, והצבע הוא חודר לחור הקטן והצבע בצבע ישירות. ישנם אדום, זהב, כחול, סגול, טיטניום, קשת, אדום וכחול ושחור אופציונלים. חלק הבורג של האום קבוע גם הוא על הצבע, והציפוי אינו קל ליפול, הפחתת חלודה בשימוש לטווח הארוך. האום הוא מתכלים, אנא הדק אותו למשך 100 קילומטר. קבוצות שונות עשויות להיות בעלות סטייה כרומטית. ולהפוך אותו לנעים מבחינה אסתטית תוך הבטחת נהיגה בטוחה בהשוואה לעיצוב שני חלקים אחרים. Soroparts הוא צוות צעיר המלא בחיוניות, בתשוקה וחדשנות. הוא היה ממוקד בתעשיות חלקי רכב במשך מספר שנים. כאשר מייסד המותג של סורופרטים היה מוכר לא ידוע, הוא נהג יותר ממאה מאות קילומטרים מדי יום כדי לנהל משא ומתן על פקודה. זמן רב שהוקדש לבדו במכונית גרם לו להבין מאוד עד כמה חשוב נוחות הרכב לנהג. אז Soroparts נולד. Soroparts מכוון לספק חלונות אוטומטיים באיכות גבוהה ושירות מקצועי לעיצוב רכב ושוק לאחר השוק וחובבים שהשתנו אוטומטית. כחברה אחראית, Soroparts שומר על יושרה עם הלקוחות והספקים שלה. בינתיים, Soroparts מקים סביבת עבודה ידידותית לעובדים לקידום עבודת צוות ולפתח את תושביה במיטב הענף.