מארז נסיעה קשה מארז אחסון מגן נשיאה עבור Oculus Quest 2 ואביזרים, קופסת אחסון למשקפי VR, אוזניות משחק,

התאמה מושלמת : מקרה מיני קשה המיועד ל- Oculus Quest 2, קל לאחסון ולטייל, אומר להתראות לתיבה הענקית. שקית אחסון נושאת ניידת זו מותאמת אישית לאוזניות המשחקים של Oculus Quest 2 / Oculus Quest VR ומתאימה לו היטב. איכות גבוהה : עשוי מחומר גלם קשה EVA שהוא עמיד בפני השפעה ומבטיח ביצועים ארוכי טווח. מסוגנן יציב, נייד, קל משקל, מסוגנן ומגן כדי להגן על הציוד שלך מפני השפעה ושריטה. מתאים לחוץ. עיצוב רוכסן כפול : גישה נוחה לאוזניות ואביזרים, הגן על אוזניות ה- VR שלך מפני נזק, והפוך את האחסון והמשלוח לצמד. עם חללים פנימיים נפרדים לאחסון Oculus Quest 2 / Oculus Quest, Spacer Controller ו- Grajees, גם אביזרים אחרים כמו כבל הטעינה יכולים גם לשמור בתוך הכיס נטו. מימוש גבוה : קל לסחוב. רצועת יד מובנית לנשיאה קלה יותר ישירות, שלחו גם עם רצועת כתף נוספת לדרכים כפולות הנשיאה. מקרה אידיאלי לאביזרי Oculus Quest2, מתאים למשקפי VR, אוזניות משחקים ואביזרים. שימו לב : זוהי רק תיבת אחסון, עבור Oculus Quest 2 ובקרי מגע אינם כלולים. עם שטח נפרד לאחסון כל חלק כדי למנוע את אוזניות Oculus Quest 2 / Oculus Quest וכל אביזרים מהשפעות ותזות. תכונה : 1. התאמה מושלמת : מארז מיני קשה המיועד ל- Oculus Quest 2, קל לאחסון ונסיעות, אומר להתראות לתיבה הענקית .2. איכות גבוהה : מסוגנן יציב, נייד, קל משקל, מסוגנן ומגן כדי להגן על הציוד שלך מפני השפעה ומגרד. מתאים לחוץ .3. עיצוב רוכסן כפול : גישה נוחה לאוזניות ואביזרים, הגן על אוזניות ה- VR שלך מפני נזק והפוך אחסון ומשלוח לצמד .4. מימוש גבוה : מקרה אידיאלי לאביזרי Oculus Quest2, המתאים למשקפי VR, אוזניות משחקים ואביזרים .5. שימו לב : זוהי רק תיבת אחסון, עבור Oculus Quest 2 ובקרי מגע אינם כלולים. מפרט : סוג פריט : VR משקפיים אחסון תיבה חומר : Nyloncolor : Black Available : עבור Oculus Quest 2 Package רשימת : 1 x VR Boxing Fackes.

Item Type:
VR Glasses Storage Box