7.1 סראונד רטט משחק משחקי אוזניות מחשב אוזניות אוזניות סרט עם מיקרופון חיפי אוזניות

7.1 ערוץ, האזנה להבחין את מיקום, עשה עבור השחקן. באמצעות כפול חלל רב שכבה אוויר דעיכת טכנולוגיה, את זרימת קול עובר דרך זה, עיכוב את הדהוד, הרחבת את קול ערוץ, וביעילות הרחבת את קול. שבעה מעגלי נשימה תאורת אפקטים, שחור חוט רשת עם זהב חוט, להקרין אור בהיר. את גדול מחממי אוזני עשויים גבוהה-סוף חלבון עור. אטמי האוזניים מלאים בקצף זיכרון אינרטי. המרקם רך ועדין, ואפקט בידוד הקול מצוין. שלושת התהליכים יכולים לשפר את המרקם תוך הבטחת יופי, ובדיקות קפדניות מתמשכות (כגון ניסויים בטמפרטורה ולחות קבועים) יכולות להבטיח שלקרן הקדמית יש עמידות מיוחדת בפני זיעה וקורוזיה. אוזניות חומר : פלסטיקקוטר תקע : לנוטלפון נייד מקור פלט : אורך כבל : 190 סםאוזניות קטגוריה : פעיל הפחתת רעש אוזניות אוזניות משחקמיקרופון או לא : עם מיקרופוןשיטת לבישה : אוזן הגנהסוג אוזניות : חוטטלפון סוג תקע : לנוטלפון חוט : כןסוג מוסיקה ישים : אנימציה סוג בקרת משחקחסימה : 32אוזניותרגישות : 100דציבלים / מגוואט טווח תגובת תדר : 20-20000 הרץ בשל הגדרות תאורה ומסך שונות, הצבע של פריט זה עשוי להיות שונה מעט מהתמונה.הנתונים לעיל מתקבלים באמצעות מדידה פנימית. השימוש בפועל משתנה מעט בהתאם לסביבה ולציוד.