Oneodio Bluetooth Over Hearpons Ofepons עם אוזניות סטריאו משחקי משחקי קווי של 110 שעות משחקים עם מיקרופון

אוזניות קוויות ואלחוטיות-תקבלו את היתרונות השמיעיים והמעשבים של אוזניות Bluetooth משודרגות, בזכות מתקדמות 360 מעלות מיקרופון הפחתת רעש ללא כיוון והעברת Bluetooth יציבה מהירה. אלחוטי למוזיקה, רק חוטי למשחקים -ניתן להשתמש ב- Boom Mic רק במצב קווי, נהדר למשחקים/מפגש עם כבל השמע המסופק. מצב אלחוטי : סוללה מובנית מספקת עד 110 שעות משחק במשחק יחיד. רמקול נהג של 50 מ"מ-נהנה מאוזן צליל ונוחות מאוזנים. נהגי יחידת רמקולים גדולים של 50 מילימטר בשילוב עם מגנטים של ניאודימיום מספקים צליל סטריאו, בס חזק, ווקאלי ברור וגוונים גבוהים פריכים. זיכרון מעוצב ארגונומי של נוחות וחיסכון בחלל מבטיח נוחות לאורך זמן. סרט הראש המתקפל לא רק מיועד לחיסכון בשטח השולחן שלך אלא לסחיבה בתיק הנשיאה המסופק. עובד עם : תואם לכל המכשירים יש שקע שמע 3.5 מ"מ, כמו סמארטפון, מחשב נייד, PC, PS4, Xbox One וכו ' להתקדם של 360 מעלות מיקרופון הפחתת רעש ללא כיוון של 360 מעלות והעברת Bluetooth יציבה מהירה. אלחוטי למוזיקה, רק חוטי למשחקים -ניתן להשתמש ב- Boom Mic רק במצב קווי, נהדר למשחקים/מפגש עם כבל השמע המסופק. מצב אלחוטי : סוללה מובנית מספקת עד 110 שעות משחק במשחק יחיד. רמקול נהג של 50 מ"מ-נהנה מאוזן צליל ונוחות מאוזנים. נהגי יחידת רמקולים גדולים של 50 מילימטר בשילוב עם מגנטים של ניאודימיום מספקים צליל סטריאו, בס חזק, ווקאלי ברור וגוונים גבוהים פריכים. זיכרון מעוצב ארגונומי של נוחות וחיסכון בחלל מבטיח נוחות לאורך זמן. סרט הראש המתקפל לא רק מיועד לחיסכון בשטח השולחן שלך אלא לסחיבה בתיק הנשיאה המסופק. עובד עם : תואם לכל המכשירים יש שקע שמע 3.5 מ"מ, כמו סמארטפון, מחשב נייד, PC, PS4, Xbox One וכו '.