כוכב לילה אור מקרן, חדר אורות עבורילדים 360-תואר מסתובב שמיים מקרן, ססגונימגן מנורה עבורלקשט ימי הולדת,

זה הצגת מעניין עולמות ונפלא כוכבים סצנות לילדים אשר יכול ליצור שלהם דמיון וסקרנות. עיצוב נטענת. להסיר את פנימי שני סרטים ולסגור את למעלה כיסוי, זה הופך להיות חם תינוק לילה אור ללוות שלך ילד ללכת לישון. ילדים מוקסמים מהם באופן טבעי. שלנו תינוק לילה אור משתמש 1. זה הצגת מעניין עולמות ונפלא כוכבים סצנות לילדים אשר יכול ליצור שלהם דמיון וסקרנות. רק לחייב את לילה אורות לילדים על ידי חיבור כבל למחשב או כוח בנק. לא משנה הילד שלך הוא ילד או ילדה, לא משנה בן כמה הוא, את כוכב שמיים מקרן הוא באמת נחמד ומתוק מתנה והילדים הייתי כל אהבה זה. כבר לא מודאג נאבק עם שינה!. האור יוצר אווירה נינוחה ומהווה אור לילה נהדר לילדים שמפחדים מהחושך במיוחד לפני השינה. האור יוצר אווירה נינוחה ומהווה אור לילה נהדר לילדים שמפחדים מהחושך במיוחד לפני השינה. כבר לא מודאג נאבק עם שינה!. תינוקות ייהנו שלהם לפני השינה ויכול לישון עם את הקרנת מנורת על ללא כל גירוי או להפריע. אתה לא צריך לקנות סוללות או להיות מודאג לגבי התינוק שלך משחק עם סוללות. זה יימשך שעות. צורות הסרט השונות שלו מקרינות אור על הקירות והתקרה. שני העיצובים הם גם ידידותיים לסביבה. שלנו תינוק לילה אור משתמש 1. הסרטים האלה כוללים : יום הולדת שמח, כוכב קסום,עולם בעלי חיים,סנטה קלאוס כריסמלי, סוסים מעץ, ועולם תת-ימי. 6 סרטים אופציונליים מסתובבים] אור הלילה הכוכב לילדים מגיע עם 6 סרטים אופציונליים. מתנה נפלאה לילדים] את אור מקרן יכול לשמש כמתנות לחג המולד, מתנת יום הולדת, אחרים מיוחד יום מתנה לילדים שלך. הרפיה לפני השינה] כוכב מקרן הוא אידיאלי עבור הרכבה על קיר. 6 סרטים אופציונליים מסתובבים] אור הלילה הכוכב לילדים מגיע עם 6 סרטים אופציונליים. אתה לא צריך לקנות סוללות או להיות מודאג לגבי התינוק שלך משחק עם סוללות. 360 סיבוב סיבוב] לחיצה על כפתור סיבוב כך מנורת התינוק יכול להיות 360 סיבוב סיבוב מה שהופך את הכל יותר מעניין. לפיכך, הוא מקרין אור ב-4 סגנונות אופציונליים על הקיר או התקרה. בטוח חומר שרירי בטן ומחשב, ילדים יכול מגע ולשחק עם כוכב מקרן מנורת בבטחה. 360 סיבוב סיבוב] לחיצה על כפתור סיבוב כך מנורת התינוק יכול להיות 360 סיבוב סיבוב מה שהופך את הכל יותר מעניין.מתנה נפלאה לילדים] את אור מקרן יכול לשמש כמתנות לחג המולד, מתנת יום הולדת, אחרים מיוחד יום מתנה לילדים שלך. ואתה הולך להרגיש כאילו אתה בקוסמוס או בים כאשר הילדים לילה אור מקרן הוא מסתובב. ספק כוח בטוח] מה הדאגה הראשונה שלך בעת רכישת צעצוע או מתנה עבור התינוק שלךבטיחות זה. כך לשנות דברים עד כדי לשמור אותו טרי, בואו הסקרנות שלהם להיות שלהם מנחה אור מסתובב מקרן &מנורת לילה - להוציא את למעלה של לבן כיפת ואחד של שחור מנורת סרט - כוח את מקרן על - לחץ על צבע אור כפתור, אז ההקרנה יראה על קיר ותקרה4 שונה צבע מצבים עם אחד כפתור שליטהלבן, כחול צהוב וערבוב אחד עם צבע לדעוך ב ולדעוך החוצה. בטוח חומר שרירי בטן ומחשב, ילדים יכול מגע ולשחק עם כוכב מקרן מנורת בבטחה. או את ילדים רוצה זה לסובב באופן דינמי או להיות סטטי, את תינוק לילה אורות יכול להראות להם חלל מדהים וחזון חי. צורות הסרט השונות שלו מקרינות אור על הקירות והתקרה. לא משנה הילד שלך הוא ילד או ילדה, לא משנה בן כמה הוא, את כוכב שמיים מקרן הוא באמת נחמד ומתוק מתנה והילדים הייתי כל אהבה זה. מתאים ל -3 רמות בהירות כדי לענות על צרכי הבהירות השונים שלך6 סרטים אופציונליים,שמיים זרועי כוכבים,עולם האוקיינוס,גלקסיה,סוסי עץ,יום הולדת שמח, גן ורדיםהחבילה כוללת : 1 מנורת מקרן אור לילה 6 סרטים 1 כבל יו אס בי. שני העיצובים הם גם ידידותיים לסביבה. ואתה הולך להרגיש כאילו אתה בקוסמוס או בים כאשר הילדים לילה אור מקרן הוא מסתובב. או את ילדים רוצה זה לסובב באופן דינמי או להיות סטטי, את תינוק לילה אורות יכול להראות להם חלל מדהים וחזון חי. ילדים צעירים יותר שעלולים לפחד מהחושך יכולים להתנחם במופע שמאיר בעדינות את כל החדר במקום שיהיה אור לילה קטן בפינהזו אחת המתנות הנפלאות ביותר!דרכים ליצירת דרך בטוחה ומקובלת לחקור את עניין הילדים שלך יכולות לכלול את התמונות על הקיר, את הפעילויות המשפחתיות הנפוצות, במיוחד את אורות הלילה המדהימים והצבעוניים לילדים.