תאורת Banato תאורה 5 אור אוכל גופי תאורה על שולחן, תאורת אי נברשת מלבן למטבח אורות תליון ליניארי תליון

【עיצוב עכשווי】 נברשת ליניארית פשוטה זו גימור שחור ופליז יש מסגרת עם קופסה פתוחה שתוחם חמש צל זכוכית ברורה, ייחודית המיועדת להאיר את לב המטבח שלך, חדר אוכל או מקומות בסגנון חווה. 【גובה מתכוונן】 הרכיב את 3 המוטות בחופשיות כדי להתאים את אורכו של Down Rod מ- 4 "ל- 40", וכולל חליפת מתאם תקרה משופעת לתקרה מלוכסנת או מקומרת. 【סוג נורה רלוונטי】 נורות בסיס E26 (נורה לא כלולה), תואמות LED, אדיסון, נורות CFL. אנו ממליצים על נורות LED, לחסוך אנרגיה והחיים ארוכים. 【ניתן לעמעום】 ניתן לעמעום במלואו כאשר משתמשים בו עם נורות הניתנות לעומק ומתג דימום תואם. 【התקנה קלה】 כל האביזרים הנדרשים ומתאם התקרה המשופעת כלולים, צריכים להרכיב חלקית, ללא מתג אין תקע במנורה. מתאים לתקרה מלוכסנת או מקומרת. בגימור נברשת ליניארית פשוטה זו מט וחלקה מט מסגרת עם קופסה פתוחה, שתוחם חמש צל זכוכית ברורה, ייחודית המיועדת להאיר את לב המטבח, חדר האוכל או המקומות בסגנון החווה שלך.

Material:Metal & Glass Dimension of Metal Frame:
36.2”Length x 8.66”Width x 10” Height Dimension of Canopy :10” Length x 4.5” Width Adjustable Height