אימונית של שני חלקים לגברים שרוול ארוך שרוול סווטשירט ג'וג'ר מכנסי טרנינג פעילים בגדים חמים מזדמנים

פּוֹלִיאֶסטֶר. סגירת משיכה. שטיפת ידיים בלבד. חומר : סטים של חליפות מסלול גברים עשויים פוליאסטר איכותי, רך ונוח, נושם ועמיד ללבוש. אנא בחר שני גדלים מגודל ארה"ב, למשל אם אתה לובש מ 'ארה"ב, לבחור XL יהיה טוב יותר. תכונות : צווארון עמדו, שני כיסים נטויים כדי לשמור על הידיים חמות, רוכסן מלא, שרוול פסים ושולי, טלאי צבע, מעיל מעיל רוכסן רוכסן לגברים. מכנסי טרנינג משיכה מתכווננים עם כיסים לאחסון הטלפון הנייד, הכרטיס והמזומנים שלך, עיצוב פס צד אופנה מכנסיים ארוכים. גודל : חליפות מסלול רזה מתאימות לגברים, M, L, XL, XXL, XXXL לבחירה, אנא בדוק את פרטי הגודל שלנו בתמונה האחרונה או בתיאור המוצר לפני ההזמנה. צבע של סט האימוץ המסוגנן : אדום, כחול כהה, שחור. אנא בדוק 2 גדלים מגודל ארה"ב. אירועים : מושלם ללבוש מזדמן, יומיומי, שכן ספורט לובש תלבושות לגברים או נערים נוער, בגדי מועדון, ריצה, ריצה קלה, חדר כושר, טיולים רגליים, מסיבה, חג, חופשה, כמתנת יום הולדת לבעל, אבא ובנו. מתאים לסתיו, חורף ואביב. החבילה כללה : חתיכה אחת של סווטשירטים מלאים של רוכסן לגברים וזוג מכנסי טרנינג המותניים המותניים של גברים. פּוֹלִיאֶסטֶר. סגירת משיכה. שטיפת ידיים בלבד. חומר : סטים של חליפות מסלול גברים עשויים פוליאסטר איכותי, רך ונוח, נושם ועמיד ללבוש. אנא בחר שני גדלים מגודל ארה"ב, למשל אם אתה לובש מ 'ארה"ב, לבחור XL יהיה טוב יותר. תכונות : צווארון עמדו, שני כיסים נטויים כדי לשמור על הידיים חמות, רוכסן מלא, שרוול פסים ושולי, טלאי צבע, מעיל מעיל רוכסן רוכסן לגברים. מכנסי טרנינג משיכה מתכווננים עם כיסים לאחסון הטלפון הנייד, הכרטיס והמזומנים שלך, עיצוב פס צד אופנה מכנסיים ארוכים. גודל : חליפות מסלול רזה מתאימות לגברים, M, L, XL, XXL, XXXL לבחירה, אנא בדוק את פרטי הגודל שלנו בתמונה האחרונה או בתיאור המוצר לפני ההזמנה. צבע של סט האימוץ המסוגנן : אדום, כחול כהה, שחור. אנא בדוק 2 גדלים מגודל ארה"ב. אירועים : מושלם ללבוש מזדמן, יומיומי, שכן ספורט לובש תלבושות לגברים או נערים נוער, בגדי מועדון, ריצה, ריצה קלה, חדר כושר, טיולים רגליים, מסיבה, חג, חופשה, כמתנת יום הולדת לבעל, אבא ובנו. מתאים לסתיו, חורף ואביב. החבילה כללה : חתיכה אחת של סווטשירטים מלאים של רוכסן לגברים וזוג מכנסי טרנינג המותניים המותניים של גברים.