הפנים של המפלצת ושני התותחים רקומים ברזל טלאי

חלק מאוהד התרבות - אתה יכול לקשט בגדים ואביזרים באמצעות הטלאי הזה. קישוט - התיקון ייראה נהדר על ז'קט עור, אפוד, חולצות טריקו, חולצות פולו, מעילים, תרמילים, תיקים, ג'ינס וכו '. מתנה נהדרת - התיקון הזה מתאים מאוד לחובבי חיי האופנוענים. כולם אוהבים לקבל מתנות עם נושא אהוב. איכות 100% - הכל עובר בידי אדון. אנו שולטים בתהליך כולו מבחירה של בדים וחוטים ועד אריזת מוצרים מוגמרים. חלק מאוהד התרבות - אתה יכול לקשט בגדים ואביזרים באמצעות הטלאי הזה. קישוט - התיקון ייראה נהדר על ז'קט עור, אפוד, חולצות טריקו, חולצות פולו, מעילים, תרמילים, תיקים, ג'ינס וכו '. מתנה נהדרת - התיקון הזה מתאים מאוד לחובבי חיי האופנוענים. כולם אוהבים לקבל מתנות עם נושא אהוב. איכות 100% - הכל עובר בידי אדון. אנו שולטים בתהליך כולו מבחירה של בדים וחוטים ועד אריזת מוצרים מוגמרים. בתרבות תנועת האופנוענים, הדברים המשמעותיים ביותר הם אופנוע וכלי נשק. האופניים הם חבר מתכת, דייל, בן לוויה אמין. הנשק הוא סמל לבגרות ועצמאות. רק לאדם שהוכיח את נכונותו לענות על מעשיו, ראוי להפעיל כלים אימתניים כל כך. בכתם מדהים זה, תיארנו דימוי של פנים איומות בעזרת קווים מעוקלים ואלכסון לבנים. משיכות אדומות בצדדים מוסיפים ניואנסים מעניינים לטלאי. האלמנטים המפחידים הללו ממוקמים מעל המהפכים המשולבים המוצגים בתפרים הלבנים הדקים. כל הקומפוזיציה הזו משמשת תזכורת לכך שהנשק אינו רק עוזר אלא גם פיתוי. הפיתוי לפתור את כל הבעיות שלך עם אקדחים! רקמה זו נעשתה בזהירות רבה ובשקדנות. השתמשנו בבד וחוט באיכות גבוהה לייצור התיקון. בגלל התפרים באורכים שונים, הרישום התברר כיפה ומפורט. האיכות הגבוהה של המוצרים שלנו מאפשרת להבטיח שהתיקון ישמש אותך זמן רב.