❤ הרישום הזה מיועד : (1) ספרי בתי ספר עם אפל - אמנות, התאמה וקריאה. ❤ גודל : מדידות נלקחות בנקודה הרחבה ביותר x הנקודה הגבוהה ביותר 2 1/2 "x 2 1/2" ~ 6.4 ס"מ x 6.4 ס"מ. ❤type : ברזל על. טלאים -און -על הם דרך נהדרת לבטא את האינדיבידואליות שלך - והם מועילים גם להסתיר כתמים פגומים או קרועים על הבגדים והאביזרים שלך. ❤ איכותי באיכות גבוהה עמיד היטב, 100% טלאי אפליקציה דקורטיביים רקומים. מתנות נהדרות לחברים שלך ולמשפחה. ❤ הרישום הזה מיועד : (1) ספרי בתי ספר עם אפל - אמנות, התאמה וקריאה. ❤ גודל : מדידות נלקחות בנקודה הרחבה ביותר x הנקודה הגבוהה ביותר 2 1/2 "x 2 1/2" ~ 6.4 ס"מ x 6.4 ס"מ. ❤type : ברזל על. טלאים -און -על הם דרך נהדרת לבטא את האינדיבידואליות שלך - והם מועילים גם להסתיר כתמים פגומים או קרועים על הבגדים והאביזרים שלך. ❤ איכותי באיכות גבוהה עמיד היטב, 100% טלאי אפליקציה דקורטיביים רקומים. מתנות נהדרות לחברים שלך ולמשפחה. ברזל רקום בבית הספר על תיקון אפליקציות - קריאה - ספר - מורה - מתמטיקה - אמנות - לכובעים, חולצות, נעליים, ג'ינס, תיקים, תפירה לקישוט מלאכת DIY.