ברוכים השבים לבית הספר תפאורות אבזרי לוח צבעוני עטים ברוכים השבים לבית הספר לוגו באנר ראשון יום של בית

מה תקבל : 1 חתיכה של ברוך שובך לבית הספר באנר, את "ברוך שובך לבית הספר" באנר יהיה חמוד באנר שיוסיף תחושה מיוחדת שלך ראשון יום של בית ספר מסיבת או חזרה לבית הספר המפלגה. גודל : 180 איקס 120 ס מ/ 70.8 איקס 47.2 אינץ.עיצוב ייחודי, להביא כיף אווירה לסטודנטים. קל לשימוש : זה בית ספר רקע הוא אגרוף בחלק ארבע פינות עם 6-מטר לבן ארוך חבל, אשר הוא מאוד נוח לתלות דרך נחושת לולאת. איכות חומר : את בית ספר קישוט באנר הוא פוליאסטר בד, אשר הוא אמין בשבילך לשימוש לטווח ארוך זמן, לא קל לקרוע, לעוות או לשבור, והבאנר הוא חלק על משטח ורך למגע, נותן לך נוח באמצעות ניסיון. אינסופי כיף : מושלם כדי להוסיף חם ופסטיבל אווירה עבור שלך ברוכים הבאים חזרה לבית הספר מפלגה, ויהפוך את המפלגה שלך יותר מרשים. מושלם עבור סטודנטים או מורים חזרה מסיבת בית הספר, היום הראשון של מסיבת בית הספר, תלמיד במשרד בכיתה בבית הספר?של מסיבת נושאים, וכו'. ייחודי חזרה לבית הספר אלמנט מודפס על הבאנר, 4 לולאות חורים בפינה,, קל לתלות על לתלות אותו על קיר, תא צילום או גדר מפרט : גודל : כ 180 איקס 120 סנטימטר/ 70.8 איקס 47.2 אינץ חומר : פוליאסטר בד צבע : כמו תמונות שמוצגים חבילה כוללת : 1 איקס בית ספר באנר 1 איקס לבן חבל (20 רגל/ 6 מ') הערות חמות : אנא לשטוף את רקע עם הידיים שלך ולייבש אותו במקום המאוורר. בנוסף, ייתכן שיש כמה קמטים באנרים, אז בבקשה ברזל זה בעדינות. את סרט הוא ארוך, בבקשה לשמור אותם הרחק ילדים, או מתפתל סיכון עשוי לקרות.