בונאי לנשים שרוול ארוך הלטר אימון אימון יוגה יבול צמרות גזרת 2 ב -1 גזרת חולצה עם חורי אגודל

73% ניילון, 27% סטרץ '. מְיוֹבָּא. בד גמישות 4-כיוונית בד, 73% ניילון + 27% סטרץ '. סגירת אבזם. שטיפת מכונות. בד : הלטר של שרוול ארוך בכתש חולצות יבול ספורט מצוידות לנשים עשויות 73% ניילון + 27% סטרץ ', שהוא חומר ספורט ביצועים בכושר טוב, יבש, נושם, ידידותי לעור, קריר ונוח. חזיית ספורט עליונה 2-in-1-אימון יוגה יוגה של אימון לנשים נועד לזייף חולצת יוגה 2 ב -1, כולל עליון חזייה מובנה (רפידות ניתנות לניתוק) ובגדי כתפי שרוול ארוכים, 2023 צמרות טיקטוק טרנדיות , מתאים לאביב, לסתיו ולחורף. פרטים עדינים - 1. החלק העליון של האימון הקצוץ לנשים עם חורי אגודל שתתוקן ביד כדי להאריך את הזרועות הארוכות והרזות שלך. 2. טלאים עם שרוול זרוע מצולע בכתפי כתף וחזיית הלטר חלקה חלקה, נראית מרקמת ושכבה. 3. אבזם את הסגירה הקדמית, הפוך את צמרות היבול האתלטי להיות דחיפה ואל חסרי זעזועים היטב. אירוע : פליטת לחות, בד נושם ונמתח שומר על יבש ונוח במהלך פעילות גופנית, ספורט, ריצה, יוגה, פילאטיס, חדר כושר, כושר, אימון, אימון אירובי, ריקודים וכל פעילויות אתלטיות. וצמרות האימון של שרוול ארוך נשים מתאימות גם לבגדי יומי, בית ספר, קניות, בגדי רחוב. תרשים גודל : התג האסייתי גדול מגודל ארה"ב/CA. US XS (0-2) = TAG S / US S (4-6) = TAG M / US M (8-10) = TAG L / US L = TAG XL (12). אנא קרא את תמונת הגודל לפני שאתה מזמין אותה.