Tiaobug ילדים בנות טנק רשת טנק בלט סרבל בגד גוף סרבל גוף גוף אחד ללא שרוולים בגד גוף רומפר עליון תלבושות

פוליאסטר, סטרץ ', רשת. משוך את הסגירה. שטיפת ידיים בלבד. גוף גוף הבלט של הילדה עשוי מפוליאסטר, סטרץ 'וחומר רשת, שטיפת ידיים. טבלת גודל פירושה טווחי גיל לבנות, אך הם מיועדים להנחיות כלליות בלבד. צוואר עגול ללא שרוולים עם סגירת אבזם. משולש רשת משולש מקדימה. אחורה עם עיצוב חור מפתח. בד נמתח, נושם ונוח ללבוש. בגדי ריקוד מסוגננים לילדה שלך. מושלם לשיעור ריקוד בלט, ביצועים, מסיבה, חגיגת חג המולד להתעמלות ספורט חג המולד קוספליי תלבושות מתחילים מתעמלים, ריקודים, בלט, מדי צוות, נפילה, כושר או בגדי משחק. פוליאסטר, סטרץ ', רשת. משוך את הסגירה. שטיפת ידיים בלבד. גוף גוף הבלט של הילדה עשוי מפוליאסטר, סטרץ 'וחומר רשת, שטיפת ידיים. טבלת גודל פירושה טווחי גיל לבנות, אך הם מיועדים להנחיות כלליות בלבד. צוואר עגול ללא שרוולים עם סגירת אבזם. משולש רשת משולש מקדימה. אחורה עם עיצוב חור מפתח. בד נמתח, נושם ונוח ללבוש. בגדי ריקוד מסוגננים לילדה שלך. מושלם לשיעור ריקוד בלט, ביצועים, מסיבה, חגיגת חג המולד להתעמלות ספורט חג המולד קוספליי תלבושות מתחילים מתעמלים, ריקודים, בלט, מדי צוות, נפילה, כושר או בגדי משחק. מוגדר כולל : 1 PC בלט גוף גוף תנאי : חדש עם חומר תג : פוליאסטר, סטרץ ', צבע רשת : רב-צבעוני (כפי שתמונות מראות) תג מס' . | - גודל מומלץ לילדים - | - חזה - | מותניים - | - כתף למפשעה - xs - | 3-4 | - 21.0 "/54 ס"מ - | - 17.0"/44 ס"מ - | - 18.0 "/ 45 ס"מ - S | 4-5 |- -22.0 "/56 ס"מ - | - 18.0"/46 ס"מ - | - 18.5 "/47 ס"מ - m | 5-6 | - 23.0 "/58 ס"מ - | - 19.0"/48 ס"מ - | - 20.0 "/50 ס"מ - l | 7-8 - - | - 24.5 "/62 ס"מ - | - 20.0"/51 ס"מ - | - 21.0 "/53 ס"מ - - xl- | 8-10 | - 26.0 "/67 ס"מ - | - 22.0 "/55 ס"מ - | - 22.0"/56 ס"מ —2xl - | - 10-12 - | - 28.0 "/72 ס"מ - | - 23.0"/59 ס"מ - | - 24.0 "/60 ס"מ .