מחשב מחשב מחשב מחשב מחשב גרפי מכרף ברגי אגודל ראש ברגי סילון טון 6 -32 10 יחידות (Ordenador PC Tarjeta

חומר : סגסוגת אלומיניום; תוכן חבילה : 10 יחידות X בורג אגודל. ספירת אשכולות : 32; אורך החוט : 16 מ"מ/0.63 ". נושא וריאציה : צבע; גודל חוט : 6#(DIA). אורך כולל : 22 מ"מ/0.87"; משקל : 12 גרם (Longitud Total : 22 מ"מ / 0,87 ''; פזו : 12 גרם שם מוצר : בורג אגודל; צבע : גוון כסף (Nombre del Producto : Tornillo de Mariposa; צבע : Tono Plateado. חומר : סגסוגת אלומיניום; תוכן חבילה : 10 יחידות x בורג אגודל. ספירת חוטים : 32; אורך חוט : 16 מ"מ/0.63 ". נושא וריאציה : צבע; גודל חוט : 6#(DIA). אורך כולל : 22 מ"מ/0.87"; משקל : 12 גרם (Longitud Total : 22 מ"מ / 0,87 ''; פסו : 12 גרם שם מוצר : בורג אגודל; צבע : גוון כסף (נומבר דל מוצר : טורנילו דה מריפוסה; צבע : טונו פלטדו. מחשב מחשב גרפיקה כרטיסי ראש ברגי אגודל ברגים טון כסף 6######################## -32 10 pcsavailable / אופציונלי צבע : , ירוק, אדום יין, כתום, פושצ'יה, שחור, גוון כסף, גוון זהב, סגול, ברגי Bluethumb Sky נועדו להדק ולשחרר ביד. יש להם ראש אחיזה קל שמאפשר פשוט בהתקנה ידנית, ממש כמו ברגי אגודל קונבנציונליים. בורג האגודל הגדול יש ראש גדול במיוחד עם משטח סורר ישר לאחיזה נוספת להתאמה ידנית. ברגי אגודל מעוצבים איכותיים מספקים התקנה מהירה לאבטחת מקרים וניתן להדק אותם בקלות ללא יד ללא כוח רב. יכול לשמש למארז מחשב מחשב, כרטיס גרפי מחשב מחשב, כונן קשיח .0 תיאור בספרדנדורן מחשב Tarjeta Gráfica Gráficos Cabeza Moleteada Tornillos pulgar tono plateado 6 # -32 10pcsmaterial : aleación de aluminio; CONTENIDO DEL PAQUETE : 10 PCS X TORNILLO DE PULGARNUMEO DE HILOS : 32; לונגו דל הילו : 16 מ"מ / 0.63 '' טמה דה וריאציה : צבע; Tamaño de Rosca : 6 # (Dia) Longitud Total : 22 מ"מ / 0,87 ''; פזו : 12 Gnombre del Producto : Tornillo de Mariposa; צבע : טונו פלטדו.