אוקסבאם 3 אינץ 'הוביל תרמילים 40 וואט 4800 ל מ מבול קרן אור בר מחוץ לכביש אורות מבול הוביל קוביות תרמילי

אורות תרמיל לד פי 2. רתמת חיווט פי 1. 1 סט של אביזרי הרכבה. ?"תרמילי מבול לד 3" בהירים במיוחד אך לא מסנוורים מצוידים בשבבי לד 8 בדרגת רכב ובעדשת מחשב אולטרה סגולה ייחודית, 4800 לומן וטמפרטורת צבע של 6500 קראט. כפול זווית מנורת כוס עיצוב יכול למעשה להתאים את אור השתקפות זווית ולהגדיל את אור פלט על ידי 30%. ?* רחב יותר מהדמיון שלך אור מבול מחוץ לכביש מייצר דפוס קרן רחב מפוזר באופן אחיד, המתאים מאוד לשטחים חשוכים ופתוחים. זווית הקורה המרבית היא 60 מעלות, מה שעוזר לראות בבירור כל תצוגה בעת נסיעה או קמפינג. ?*התקנה פשוטה, פשוט חבר והפעל את הגרסה המשודרגת של תקעי הדי.טי, רתמת תיל ארוכה במיוחד של 10 רגל וחומרי חיווט עברו בדיקות עמידות למים מקצועיות כדי להגן על מצבר הרכב ב-100% ולמנוע מעגלים קצרים. סוגרי ההרכבה העמידים בצורת נירוסטה מבטיחים שתוכלו לשנות את כיוון קרן האור בכל עת. ?50,000 שעות + תוחלת חיים מעל סטנדרטי עיצוב קומפקטי, באמצעות גוף קירור מעטפת אלומיניום מעובה. רדיאטור סגסוגת האלומיניום ממקסם את שטח הפנים לקירור אופטימלי, ומאריך ביעילות את חיי השירות ביותר מ-50,000 שעות, וחוסך את הטרחה שלך בהחלפת מנורה תכופה. ?*אין חשש ממזג אוויר כבד תחת חותם גומי בעיצוב עצמי של איי-פי-68, התואם בצורה מושלמת את מסגרת המחשב הנוקשה וכיסוי המחשב לאפקט עמיד למים ואבק טוב יותר. בנוסף לפיתרון העמיד למים של איי-פי-68, הוספנו פתח נשימה זעיר בגב כל נורת קוביית לד כדי למנוע לחות, הנקראת אוקסבאם"נשום חלק". ?אורות עזר אוניברסליים לכל שימוש * מושלם למכוניות 9-36 וולט, תרמילי תאורת לד בגודל 3 אינץ 'אלה אידיאליים לשטח, ג' יפים, טנדרים, משאיות, סירות, רכבי שטח, טרקטורונים, רכבי שטח, אופנועים, מכוניות מירוץ, ספינות, טרקטורים ומכונות חקלאיות וכבדות. ?מתנה יוקרתית ללקוחות מוערכים מגיע עם אור עבודה לד בגודל 2 אינץ '3 אינץ', ערכת רתמת חיווט פי 1 2 עופרת, וסט אביזרי הרכבה. אנא אל תהסס לפנות אלינו אם אתה זקוק לסיוע כלשהו, צוות אוקסבאם מבטיח אחריות לשנה ותגובת שירות לקוחות ידידותית 24 שעות באינטרנט. סדרת אורות קוביית אוקסבאם עם עיצוב מסגרת פטנט וגודל הגון הופכים את המראה למבריק יותר. מטרתו לספק לנהגים אפקט טעינה קריר יותר, ומטרתו גם לשפר את בהירות הנהיגה בלילה. סדרת מוצרים זו מתקבלת היטב על ידי הלקוחות בזכות האיכות הגבוהה והמחירים המשתלמים שלהם. קרן האור מרפלקטור גנרי לא יעיל, תרמיל אור הוביל נועד עם כוס מנורת זווית כפולה אשר יכול למעשה להתאים את זווית השתקפות האור עשה תפוקת האור גדל ב -10%. אז במקרה של כוח שווה, אורות קרן אוקס יהיו בהירים יותר. זה מטעה. בהירות היא רק אחד ההיבטים שיש לקחת בחשבון, ואפקט התאורה בפועל, מרווח הקרקע, אזור התאורה, אפקט פיזור החום וכו'. גם צריך להיחשב. ככל שהבהירות גבוהה יותר, כך פיזור החום גרוע יותר, המשפיע על תוחלת החיים. אופטימיזציה של קרן אוקס גורם הקיבולת, הספק של 20 וואט עם 6000 אלף לבן טהור. צריכת אנרגיה נמוכה, תוחלת חיים ארוכה יותר, יכול להשתמש לפחות 50,000 שעות. זהו נושא אבטחה רציני, לכן, לאוקסבאם יש דרישות קפדניות לגבי איכות המוצרים והאביזרים שלנו. אנו בודקים את המוצרים שלנו בהתאם קפדנית והם אחראים לצרכנים שלנו. החומר הוא הבסיס לתרמיל לד איכותי, עם גוף אלומיניום יצוק, נירוסטה מוצקה מתכווננת. זה נגרם על ידי שטח המגע בין האורות והרוח והפעולה המהירה של הרדיאטור, עיצוב 3 אינץ ' שחול דיור הפחית את עמידות הרוח, עיצוב גוף הקירור גם מפחית באופן דרסטי את רעשי הרוח.