סיגמא יופי לחות חלק כהה גלוס הבלחה - רך סיסם הבלחה-לחות, ברק גבוה, לא דביק גלוס-ללבוש לבד או מעל שפתון-סוד

לטווח ארוך ולחות : זה גלוס יש קל משקל ולחות נוסחה לטווח ארוך, לחות-עשיר שפתיים איפור. לבישות נוחה : לא דביק, גבוהה-ברק הגהות הם נוח ולא מרגיש דביק על השפות שלך-להשאיר אותם רך, גמיש, חלק למגע, וכמובן, נשיקה. חלק יישום : מגיע עם רך מברשת המוליך שמניח מוצר בצורה חלקה על השפות במקום לדחוף אותו סביב, יצירת בריא יותר, חלק יותר, מראה מלא יותר לשפות שלך. הבלחה גימור : ללבוש לבד או שכבה על גבי פיגמנטים להתאמה אישית צבע ורך, מנצנץ שפות. מועדף על ידי אנשי מקצוע בתחום היופי : בסיגמה ביוטי אנו מקשיבים ללקוחותינו להנדס פתרונות יופי לשגרת היומיום שלך. ידוע באיכות וביצועים, אנו מציעים את הכלים המועדפים בשימוש על ידי מאפרים מקצועיים ברחבי העולם. פריחת ביופי עם זה מפואר, גבוהה-ברק גלוס. שמציעה קל משקל, שאינו דביק נוסחה, זה מנצנץ צל הוא מושלם לכל אירוע. גן סודי-שימר סיסם רך מנוסח ללא : פרבנים, סולפטים, פתלטים, שמן מינרלי, קזאין 1.1 אונקיות / 32 גרם ללא אכזריות + טבעוני.