LESNIC 120 גריסים גיליונות מלטש 100 יחידות, 125 ממ 5 אינץ '8 חורים מלטש דיסקים רפידות וו וולאה גיליון

עיצוב חדש - וו ולולאה, קל ומהיר להדבקה. דיסקי מלטש 125 מ"מ וו וולאה, קל להתקנה ולהסיר. בנייה באיכות גבוהה - רפידות המלטש שלנו מיוצרות משוחק תחמוצת אלומיניום באיכות גבוהה, שהוא עמיד ואנטי -סגירה. גרגר תחמוצת האלומיניום מספק חתך מהיר וגימור חלק בפרויקט שלך. לענות על כל הצרכים שלך - כל ציוני החצץ, כולל 10 גיליונות של כל חצץ : 40# 60# 80# 100# 120# 180# 240# 320# 400# 800#, 100 גיליונות, גס לקנס. יישום רחב - אידיאלי לליטוש מתכת, הסרת חלודה, עבודות עץ, פלסטיק, עור, גומי וזכוכית. מחוספס ועד דק של דרישות הליטוש ביותר שלך עם אפקט מלטש טוב. מתאים אוניברסלי - משמש ליישום גימורים מחולקים על עץ, צבע, טיח, מתכות, מרוכבים וחומרים רבים אחרים. מתאים לכל המותגים רב-סנדרס. עיצוב חדש - וו ולולאה, קל ומהיר להדבקה. דיסקי מלטש 125 מ"מ וו וולאה, קל להתקנה ולהסיר. בנייה באיכות גבוהה - רפידות המלטש שלנו מיוצרות משוחק תחמוצת אלומיניום באיכות גבוהה, שהוא עמיד ואנטי -סגירה. גרגר תחמוצת האלומיניום מספק חתך מהיר וגימור חלק בפרויקט שלך. לענות על כל הצרכים שלך - כל ציוני החצץ, כולל 10 גיליונות של כל חצץ : 40# 60# 80# 100# 120# 180# 240# 320# 400# 800#, 100 גיליונות, גס לקנס. יישום רחב - אידיאלי לליטוש מתכת, הסרת חלודה, עבודות עץ, פלסטיק, עור, גומי וזכוכית. מחוספס ועד דק של דרישות הליטוש ביותר שלך עם אפקט מלטש טוב. מתאים אוניברסלי - משמש ליישום גימורים מחולקים על עץ, צבע, טיח, מתכות, מרוכבים וחומרים רבים אחרים. מתאים לכל המותגים רב-סנדרס.