מגלשת מים מסיבת יום הולדת הזמנות עם מעטפות סט של 20 כחול עניבה לצבוע מים שקופיות מסיבת יום הולדת מזמין

עיצוב מהנה : כל כרטיס הזמנה למסיבה הוא סגנון מהנה. תכונה קטנה שיכולה להוסיף הרבה כיף למסיבה. צורות שובבות, גרפיקה רלוונטית לנושא וגופנים נאים הופכים את כרטיסי ההזמנה הללו לטובים עוד יותר. 20 הזמנות & 20 מעטפות : סט של 20. כל מוצר כולל 20 כרטיסי הזמנה למסיבה ו-20 מעטפות תואמות. גודל : כל כרטיס הזמנה הוא כ 3"*6". עיצוב דו צדדי. נראה טוב ומעשי : כל הזמנה כרטיס הוא עשוי טוב נייר וקל לכתוב על. בנוסף, שטח הכתיבה המתאים מתוכנן על הכרטיס, אשר נוח למילוי התאריך, השעה, המיקום ומידע אחר של המפלגה. נושא מסיבה נהדר : כרטיסי הזמנה מהנים אלה מתאימים לילדים ומבוגרים כאחד. על פי נושאים שונים, תמונות עיצוב צבעוניות נוצרות, כך שכל אורח שרואה אותו יכול להרגיש אווירה שמחה. נושא מסיבה נהדר : כרטיסי הזמנה מהנים אלה מתאימים לילדים ומבוגרים כאחד. על פי נושאים שונים, תמונות עיצוב צבעוניות נוצרות, כך שכל אורח שרואה אותו יכול להרגיש אווירה שמחה.